Sebelum keluar tu klik2 lah iklan ni dulu ya !!

Tuesday, May 6, 2014

Geram....

Asalamualaikum ..

Sebenarnya tak tahu nak marah kat sapa.
Nak marah kat celcom ke atau pun blogspot.
Entri terbaru aku tentang SE MALAM  DI BAGAN LALANG PUNYA CERITER tu aku taip dan poskan malam 28 april.
Sampai ke siang aku tunggu masih lagi loading.
Terpusing pusing terpusing pusing je celcom nak me loading kan entri tu.

Aku tunggu sampai malam esok macam tu jugak.
Last2 citer tu muncul kat blog pada 1 may.
Punyalah berjanggut berjambang aku tunggu entri sendiri muncul dalam blog.
Kekadang benda benda macam ni yg buat aku rasa malas nak update entri selalu.
Dah ponek ponek tulis bagai nak rak sekali line wat hal.
Dah dua hari citer baru kuar kat blog.

Tu pasal aku setuju sangat kalau sesetengah blogger masakan tu mengamuk bila gambarnya di curik.
Jadi blogger masakan lagilah banyak kerja..nak masak lagi pastu ambil gambar kalau cahaya tak ok gambar jadi golap tak cantik.
Peh tu nak up dalam blog kena tulis satu2 resepi lum kira pasal nak letak watermark bagai dan editing.
Klau line cam al sifut al vavi cam aku kena tu lagilah semangat down.
Peh tu dapat tau lak gambar cantik yg ambik tertonggeng tonggeng tu hari kono ciluk kat manusia lain.
Siap buek bisnes kauuuuu...
Mana tak meracau racau si blogger masakan tu?.
Kalau jadi blogger personel pun dah angin entri kono copy paste lagilah Pulak mereka yg buat byk kerja belakang tabir macam blogger masakan tu !


Malam ni aku tak masak pasal hubby lik kampung ada urusan sedikit.
Sooooo marilah kita berjimba jimba makan kek luar mengadap western food.
Agak2 nya gambar selekeh macam tu ada tak yg nak curikkk ??

2 comments:

Kakzakie said...

Manusia ni macam-macam Ct. Kalau dah kata nak copy-paste tak kira gambar cantik tak cantik...

Line slow memang membosankan..

Ct NoArizah Aris said...

Kak zakie...kalaulah setiap kali line slow kita boleh bertukar ke line lain sesuka hati bukankah bagus...aduhaiiii..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails