Sebelum keluar tu klik2 lah iklan ni dulu ya !!

Monday, January 27, 2014

Lalok.

Assalamualaikum....

Siang tadi sepanjang hari Kepala ni rasa berat, benggong dan khayaaaal jee..
Bangun pagi tadi rasa malas sangatlah dan rasa macam nak sambung tidoooo je..

Baru tearing at malam tadi  aku ada telan sebijik pil alahan pasal tengahari tu pas balik Dari tesco aku Masak gulai sardin untuk lunch.
Kulit aku memang alergic dengan sardin dan seafood serta Yg sewaktu dengannya .

Tu pasal jarang Masak yang gatal2 ni tapi tekak ni nak makan sangat gulai sardin.... letak cili api banyak sikit... Kasi pedas pedas pastu makan dengan nasi.... Perghhhh sodap eaaaa !!
Pastu mengidappp....
Dah telan ubat tak reti lak nak tido awal... Leka lak melayan mukabuku.
Akibatnya aku kurang jam untuk tido mengikut sukatan ubat.
Haaaa.. Laluk semacamlah sepanjang ari ni dah macam telan pil khayal dah.

Minggu ni semua kerja Kat ofis kena hantar ke finance department sebelum rabu ni pasal kami semua Akan start cuti raya khamis ni nanti.
Jadi aku kena tabahkan lah semangat bukak mato bosar2 nak cepat siapkan report nak hantar ke finance kalau tak member Kat finance kena masuk keja awal dan tak Dapat cuti lama.
Kesianlah Kat dyorang lak kan x Dapat cuti lama lak nanti.


Ari tu jejalan Kat blog cik mat gebu Yg femmes tu ternampak dia wat egg benjo Guna roti camni... Semalam Kat tesco ternampak roti ni terus je sambar  satu pek ada 6 ketul... Pagi tadi buat breakfast burger Guna roti ni.....Yg kelakarnya daging Lebih besar Dari roti... Roti ni saiz comel loteh je.


Okey malam ni kena tido awal Dari biasa nak topup balik tido Yg tak cukup malam semalam tu.
Semoga besok Kepala aku tak biul lagi.




2 comments:

shaliza aziz said...

u allergic seafood ke? my sis pun ada, tp skang kurg dah sket ..

Ct NoArizah Aris said...

Ya shaliza... Tp suka makan tu Yg payah tu..tq sudi follow ya.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails