Sebelum keluar tu klik2 lah iklan ni dulu ya !!

Saturday, February 2, 2013

Tenang...damai...seronokkkkk !!

Assalammualaikum......


Selamat pagi...
Pagi yang tenang....
Pagi yang mendamaikan...
Aku terasa macam berada dalam syurga jeeee ari ni...
Pasal apa ???

Pasal aku duk sorang-sorang je kat umah di pagi sabtu yang tenang ini.
Dah 3 minggu berturut2 aku kena kerja hari sabtu tapi hari ni dan 2 minggu akan datang aku akan bercuti sepenuh hari pada hari sabtu.
Lotih mak jahhhh.... dapat duk umah hari ahad jeeee 3 minggu tuuu...huhuhu...

Pastu kan yang lebih mengembirakan bila hubby aku kerja ari ni.
Princess aku lak ada perjumpaan dan mesyuarat pemimpin pemimpin pelajar di sekolahnya.
Prince aku  ke sekolah gak pasal ada gotong royong kelas.


Kesemua mereka akan pulang pukul 12 tengahhari nanti.

Sooooo pagi ni laptop ni aku sorang je gunakan  tanpa ada persaingannya dari budak berdua tu..
Tv pun aku leh tukar mana2 channel yg aku suka tanpa perlu berebut dengan laki aku.
Dah lama sangat tak rasa seronok dan setamak hari ini.

Hahahaha.....lihatlah dunia betapa aman damainyaaaa aku sekerat hari niiii !!!! ( sambil tergelak macam cik ponti )

Jangan hairanlah bila ari ni aku dapat update blog pagi2.


SALAM UKHWAH




3 comments:

ariana said...

Assalam. Ct,., slmt memanjakan diri sendiri...patutlah pg2 fh up date blog ye..betul lah agaknya ada org kata sepi itu indah..hihi

azieazah said...

Nikmat kan?
Tapi rasa sunyi sekali sekala tu best, kalu selalu sangat, aduhai bosan.

Kakzakie said...

Setengah hari bolehlah rasa tenang, cuba kena 2 hari aje tak payah lebih lama mesti rindu.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails