Sebelum keluar tu klik2 lah iklan ni dulu ya !!

Wednesday, June 8, 2011

Lagi ramai kawan lagi banyaklah hati yang perlu di jaga.


Salam hari Rabu.....




Entry kat bawah tu adalah segmen yg aku join dengan blogger Ben Ashaari semalam.
Penangan blogger tersohor ini memang akan memberi tuah kepada mana2 blogger lain yg suka mencuba nasib.

Ini termasuklah aku..... tak di nafikan pengaruhnya memang ramai.
Sekelip mata berpusu-pusulah orang akan datang join segmen yang dia buat.
Pastu yg join segmennya jugak akan dapat habuan yang menarik samaada bertambah follower ataupun akan tersenarailah blog kita dalam bloglist blogger yg  lain.

Yang terlebih bertuah nasibnya tu akan mencanaklah pulak traffik mereka.
Berpuluh-puluh komen akan datang dalam setiap entry terbaru mereka.
Itulah dia penangan segmen Ben Ashaari.
Bila kita dah ramai kawan samaada di dalam blog ataupun di luar sana lagilah banyak hati yang perlu di jaga.

Kalau kawan blogger dah datang BW kat blog kita kita kenalah BW kat blog dia jugak.
Bila kawan blogger tinggalkan pesanan atau komen kenalah jugak kita menjawab atau membalasnya.
Bila kita abaikan kedatangan atau komen mereka2 yang baik hati menziarahi kita itu pasti akan ada rasa kecil hati ataupun tersinggung di hati mereka.
Tak kiralah yg datang tu blogger popular , lama ataupun baru yg pastinya setiap manusia ada perasaan kan ?

Sebab itu aku amat takut jika ada yg berkecil hati jika aku terlepas pandang.
Jika aku terlewat membalas komen kalian ataupun cara aku ada yg kurang menyenangkan.
Jadi Jika aku  terlupa nak follow balik blog korang atau balas komen korang tolong ingatkan aku !!

Kerana kita sesama blogger perlu ingat mengingati jika ada yg alpa.
Aku selalu usaha  mencari masa untuk datang balik ziarahi kalian semua, mengikuti blog kamu serta membalas setiap komen yg telah di tinggalkan.



CN :  Terima kasih kepada yg sudi bertukar link dengan aku..: )



SALAM UKHWAH


18 comments:

YAYA AZURA said...

ye la.. yaya pun rasa mcm tu jugak..bukan apa.. selalu lupa..org follow kena follow balik ..org komen entri kita kena komen balik ... tp tu la..kdg bnyak keje...tak sempat..

ariana's said...

akak setuju sgt-sgt ngan pendapat CT tu..tp x salah ramai kwn..fikiran kita pun semakin terbuka dan dlm ramai2 pasti ada yg berhati mulia dan ikhlas..:)

CT NoArIzAh ArIs said...

YAYA... buat mana yg mampu jelah yaya.

CT NoArIzAh ArIs said...

ARIANA... ye kak bila ramai kwn fikiran kita semakin terbuka kita manusia ni mmg byk ragamnya.

Muhammad Khairul Fahmi said...

suka entri ni :)

dah tukar link =)

Suhami Ahmad said...

InsyaAllah, mari kita sama-sama mengingatkan.....moga silaturrahim yang bloggers ni bina akan berkekalan =)

nabilah_2908 said...

hmmm...kita kena sntiasa berfikiran terbuka..tk boleh sngt tacing2 ni..hehe..

yer la masa kita dgn masa org lain berbeza kan...adakalanya smpt singgah balas...adakalanya tidak... ada yg terlupa....;)

YAYA AZURA said...

yaya ada buat entri ringkas pasal wordless wednesday..

http://diariibuwafiq.blogspot.com/2011/06/apa-itu-wordless-wednesday.html

Dilla Ady said...

tu la kan kak..kekadang kecik ati kalu gi blog yg pemes2 nih..kite komen, hapah die nk komen kt blog kite lak..huhu

Lulu caldina said...

Blog ni dah tersenarai dalam bloglist lulu-pages :)

IXORAROXI said...

terimakasih sebab selalu jengah & singgah blog saya ya..Saya memang tak ramai kawan..ramai sangat kawan, terkadang boleh buat kita macam hilang identiti..tu belum kawan makan kawan, kawan khianat kawan..bagi saya lebih baik jadi diri sendiri, seadanya

CT NoArIzAh ArIs said...

KHAIRUL FAHMI...Tima kasih suka :)

CT NoArIzAh ArIs said...

SUHAMI.. Ya sy setuju dgn kamu :)

CT NoArIzAh ArIs said...

NABILAH...terpulanglah pd pndapat msg2 rambut sama hitam hati lain2 kan..:)

CT NoArIzAh ArIs said...

YAYA...tima kasih baru akk tau apa itu WW !! :D

CT NoArIzAh ArIs said...

DILLA.. ada gak yg x femes pun mcm tu dilla...manusia ni mcm2 ragamnya!

CT NoArIzAh ArIs said...

LULU..ok tima kasih ya!!

CT NoArIzAh ArIs said...

IXORA.. betul kata kamu kwn mkn kwn memang ramai dalam dunia ni tu pasal kena lebih berhati2 jgn kena mkn kat kwn..huhu!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails