Sebelum keluar tu klik2 lah iklan ni dulu ya !!

Monday, June 6, 2011

Selamat melangkah ke angka 10 buat PRINCE.


Tanggal 6 June 2001 lahirlah budak lelaki ini seberat 3.4kg........!!



Hari ni hari lahir PRINCE aku yang ke 10 tahun.
Aku terlupa sebenarnya tu pasal tak ambik cuti hari ni.
Pagi tadi baru aku teringat jadi untuk tidak menghampakan dia yang ummi ni terlupa hari jadi anaknya aku pun bawalah di pergi makan2 kat pizza hut ni.




Kek taraklah hari ni ya.
Aku dah plan awal-awal dengan adik beradik aku yg lain nak sambut befday dia ni kat pantai morib pada hujung minggu ni nanti. ( tu yg aku terlupa tarikh sebenar tuuu....huhu!! )
Jadi sesi memotong kek dan meniup lilin akan di buat pada hari tu lah nanti ya !!

Kepada anak bujang ummi ni selamat bertambahlah umur ke satu angka lagi.
Makin tahun makin besar jadi kenakalan itu kena di kurangkanlah ya.
Tapikan bila tiba ke hari ulang tahun kelahiran anak2 kita ni kita akan rasa dia semakin dewasa dan bakal meninggalkan zaman kanak-kanaknya nanti.

Jadi itu bermakna kita juga tak akan dapat lagi melihat keletah kanak-kanak pada dirinya lagi.
Kalau boleh aku nak dia ada di zaman kanak-kanaknya lebih lama lagi tapi kita kena akur dengan lumrah hidup manusia yang akan membesar dan dewasa setiap tahun...... itu yang normalnya !!


CN : Terasalah sekejapnya pulak anak aku ni membesar !!


SALAM UKHWAH

18 comments:

kella said...

selamat hari lahir untuk putera akak... semoga menjadi anak soleh penyejuk hati ibu dan bapa.. amin.

ariana's said...

Happy birthday buat PRINCE ye..:) Moga jadi anak soleh kebanggaan ibu dan ayah.

alinac lover said...

happy besday tuk si prince akak ya :)

nabilah_2908 said...

ramai juga anak blogger lahir pada tarikh ni...

setakat ni...sy dah jumpa 2 org blogger..tarikh yg sama..lelaki juga...cuba beza umur je... :)

Happy Birthday Prince...:)

CT NoArIzAh ArIs said...

kELLA... tima kasih kella itulah doa akk siang malam.

CT NoArIzAh ArIs said...

ARIANA.... Tima kasih kak..harapan kita sbgai ibu adalah samakan?

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan, blog yg menarik.. senang2 singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

Dilla Ady said...

da besar da ye anak akak...marah tak die akak terlupe sebeday die nih? huhuhu...

CT NoArIzAh ArIs said...

ALINAC... tima kasih yong..err kek coklat tak de ?? hehe...

CT NoArIzAh ArIs said...

NABILAH.. yelah nabilla akk pun terjumpa gak entry b'day boy yg tu..kebetulan kan !!

CT NoArIzAh ArIs said...

ZUWAIRI... terima kasih buat kunjungan ke sini sy juga pernah masuk blog kamu sebelum ni :)

CT NoArIzAh ArIs said...

DILLA... tak marah tapi dia terkejut pasal dia pun lupaaa..hahaha!!!!

farhana_aziz said...

semoga prince jadik anak yang soleh ye..:p

Nina Suria said...

wah dah punya anak teruna rupanya, selamat yah, moga jadi anak solleh dan kebanggaan mak-abah. Dan selamat juga buat bondanya ;)

CT NoArIzAh ArIs said...

NINA... TQ semoga doamu di makbulkan..Aminnn!!!

Encik Suami said...

Wah..dah besar ye anak.dah 10tahun.
Nie anak sulung ek?
Ct umur berapa? kawen umur berapa?
byknye tanya..mcm polis plak kan?

SELAMAT HARI LAHIR UTK ANAK ANDA. SEMOGA DIA MEMBESAR DGN BAIK DAN MENJADI ANAK YG SOLEH.

jemput terjah new entry (>.<) Misi Mencari Limau Purut Jantan (>.<)

IXORAROXI said...

dah tertinggal kapal saya ni..happy belated birthday buat prince ya..moga jadi anak yang soleh.Amin!

CT NoArIzAh ArIs said...

IXORA.. tima kasih untie ( wakil prince...hehe!!)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails