Sebelum keluar tu klik2 lah iklan ni dulu ya !!

Thursday, June 23, 2011

Bila hubby outstation aku punnnnnn tengok wayang leeee...!!!



Jgn ada salah anggap dengan tajuk diatas yooo.........aku isteri yg baik tauuuuuu !!!
Tak de nya nak ambik kesempatan bila laki tak do kat umah dowhhh!!

Ni aku tengok citer wayang ni kat umah je dalam ASTRO FIRST.... ni pun hubby yg langgankan untuk 2 hari jeee... tapi puas tengok le leh ulang2.

Habis je 2 hari tengok aku leh hafal skripnya sekali.... dan dan tu je pandai gecek kelatee...hihihi!!

Siap baring2 depan TV lagi...... makan2 minum2.... kat panggumg wayang dapat ko terbaring telentang dengan anak2 ko  macam ni siap ambik gambar bagai...... tak pasal2 den kono perambat kuar panggung tu.......huhu!!!!

Yang paling best aku menonton tanpa sebarang ganguan... takde yg nak suruh aku buat neskafi ais ke tolong urut tengkuk ke hapa ke.... cuma aku lak yang menyuruh anak aku buatkan......






"KAK BUATKAN UMMI AIR OREN JANGAN LUPA GORENG NUGGET SEKALI YOOO !!!"





Dua adegan ni paling aku suka tengok....
Persoalannya....adakah di dunia reality mereka2 ini juga begini ???
Ada sesapa nak tolong jawabkan untuk aku ??










Opsss... gambar gegar pasal sebelah tangan tengah duk suap  nugget dalam mulut.....hohoho !!!



Ingat arrrr...Lu Langsi Lu Mati..!!!

 
Oppsss... dengar citer KL GENGSTAR dah cecah juta2.
Okeyyyyyy  masuk dalam senarai citer wayang yg mesti di tonton di rumah .
 
 
CN : Bang.... sok2 g outstation booking KL GENGSTAR lak yeee....hehe!!!
 
 
SALAM UKHWAH

4 comments:

Cik Ina Do do Cheng said...

samalah kita.ko tunggu bila suami outstation, cik ina plak bila suami pegi ke laut. masa ni syok layan semua cite. cik ina tunggu kl ganster gak.

CT NoArIzAh ArIs said...

CIK INA... sepakat lak kito nikan..mmg best bilo laki x do kat umah ni leh tgk TV tanpa gangguan..hehe!!

Mommy Fara said...

anak dah besar bolehlah layan. huhuhuhuhu!

CT NoArIzAh ArIs said...

MOMMY...tunggu ank besar mst mommy pun leh rasa nnt..hehe!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails