Sebelum keluar tu klik2 lah iklan ni dulu ya !!

Tuesday, June 7, 2011

BEN ASHAARI ajak tukar link.




Pagi tadi baru aku perasan segmen ni dah di buat kat ben semalam tapi aku terlepas pandang.
Ingatkan dah tak de can dah nak join tapi lunch tadi aku ternampak lak segmen ni En ben buat lagi untuk hari ni.

Tapi tak paham lak cammana nak join.
Kena  le aku merujuk balik kat blog mereka2 yang dah siap wat entry tu bila dah faham baru aku buat entry aku lak.
Nampak nau bebalnya aku ni.. huhuhu!!!

Okey bagi sesiapa yg berminat nak join gak leh selak-selak kat  SINI
Tutup jam spuloh malam kang ..ha copek...copek !!!!


SALAM UKHWAH:

19 comments:

Miss_Yanfie (,")(",) said...

SAYA BERMINAT MENUKAR LINK BERSAMA ANDA ^_______^

http://yanfie.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

Lulu caldina said...

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

u.m.i.e said...

Jom tukar link :)
http://2octobersecret.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

c u m u h a m a said...

singgah jap !

jum sesame tuko link :)

http://anakgadischot.blogspot.com

Laili said...

salam..jom tukar link :)

ciklaili.com

Atika Farha ;D said...

saya berminat tukar link dgn anda
http://blogfarha.blogspot.com

selamat berkenalan!

anem ahia said...

jom tukar2 link nak x???

http://sukedukeblog.blogspot.com

YAYA AZURA said...

sudi tak bertukar link

http://diariibuwafiq.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

UpProfits said...

SAYA BERMINAT UNTUK BERTUKAR LINK DENGAN ANDA.. pls add link sy.. http://eiz1004.upprofits.com/

Efa said...

http://efapunya.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

jom tukar-tukar link~ datang blog saya ye kalo sudi

Miss_Yanfie (,")(",) said...

Salam Perkenalan.

Followed (256) & Exchange Done ^______^

Efa said...

Dah follow and letak kat bloglist, boleh check kat bloglist fella blogger, keep in touch ya.. =)

Muhammad Khairul Fahmi said...

salam perkenalan...
fahmi singgah sini :)..suka pic rumah kat header tu :)
jom tukar link...
hepi blogging =)

nabilah_2908 said...

wah...makin bertambah la kawan blogger nnti...best..best.. :)

Dilla Ady said...

pasni glamer la akak ye...nk join ke tak nak ek...yg ade tu pun tak nyempat2 nk jenguk...huhuu

CT NoArIzAh ArIs said...

NABILAH...Tak kan seramai kawan kamukan..kamu lagi ramai kwn dr akk.

CT NoArIzAh ArIs said...

DILLA... tak mananya glamer dilla blog akk biasa je bkn ada yg menarik pun join cuma suka2 je .

Areliff said...

Saya berminat nak tukar blog link dengan anda,boleh heheheheee...lambat plak sorry?
http://www.areliff.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

Hafiz Fizmie said...

hai salam kenal...izinkan saya berkongsi link dengan kamu ye...apa yang baik kita berkongsi bersama..

http://lensaselebet.blogspot.com/2013/09/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails