Sebelum keluar tu klik2 lah iklan ni dulu ya !!

Thursday, March 10, 2011

Tima kasih sudi singgah walaupun aku tak ada kat rumah !!

SALAM SEJAHTERA !!!!


Hohoho.... aku nak ucapkan bebanyak terima kasih pada tetamu-tetamu terhormat aku yang sudi singgah di rumah kecik aku ni semalam...... tima kasihlah bebanyak ya !

Tapi minta maaf lak semalam tuan rumah tak ada pulak kat rumah.
Aku sibuk menyibukkan diri dalam majlis konvo adik perempuan aku semalam.

penat ya ketuk-ketuk pintu tapi tak ada tuan rumah.. ja'at tuan rumah ni kan !
mentang2lah rumah kecik tiang pulak beribu-ribu lemon ingat tak ada pencuri nak samun keee ??
hahaha... tak kisahlah pencuri-pencuri kalau masuk akan keluar bawa segendong nasihat dan tazkirah je dari rumah kecik aku ni....

Hari ni aku memulakan edisi KUNJUNGAN BALAS buat semua yg meninggalkan komen dan yang baru mengekori aku tu.

sapa-sapa yang tak terima lagi kunjungan aku tunggu sat nooo... !!
kejap-kejap lagi aku datang.


CN : aku datang dengan tetikus cuma tekan-tekan jeeee ....



SALAM UKHWAH

15 comments:

nukilanaffiza... said...

salam perkenalan...saya pun masih baru dlm duni blog nih....singgah dan baca2 n3 sis..menarik...
sudi2lah follow saya balik ek...i followed u....

Novelgurl said...

Salam..kunjung balik XD.Tekan-tekan..hihi

CT NoArIzAh ArIs said...

NUKILANAFFIZA.. Tq sudi sggah jap g akk dtg ya & tq jugak sudi follow!!

Dda Ly said...

hehe tak ape tuan rumah tak ade, bile ade, die dtg umah kite pulak..lame² boleh jadi gang..:)

makdara TERdiva said...

samalah! minggu ni tengah takde keje leh la jln2 terjah blog kawan2..

kella said...

kita pun singgah sini jugak niee.. hmmm minum petang sorang sorang je.. hehehe...
apa khabar agaknya.. semoga sihat sejahtera selalu.. :)

CT NoArIzAh ArIs said...

NOVELGURL... tekan2 jgn x tekan..hehe!!

CT NoArIzAh ArIs said...

Dda LY... ya betul tu leh jadi teman yg mesra kan kan kan !!

CT NoArIzAh ArIs said...

MDT....bla ada kelpangan smbil update blog leh BW byk2 sikit dr biasa, sama juga dgn saya :)

CT NoArIzAh ArIs said...

MDT....bla ada kelpangan smbil update blog leh BW byk2 sikit dr biasa, sama juga dgn saya :)

CT NoArIzAh ArIs said...

KELLA.. hai kella mana cik abgnya x temankan minum kee..

Sy sihat seadanya pasni nk terjah kella lak !!

Citarasa Rinduan said...

ehem--
nanti upload entry ttg konvo tu eik..
kalau ayu

tak singgah,..
plzzz reminder tau

CT NoArIzAh ArIs said...

CR..ahem..ehem.. ok bisa di atur nnt sy tgglkan pesan ya. !.

Encik Suami said...

Jenuh bagi salam..rase macam nak pecahkan pintu jerk.nasib baik sedar tue umah org.kang mengamuk pulak tuan rumahnye.

sila terjah

New Entry "MaSa KeCeDeRaaN"

CT NoArIzAh ArIs said...

EN SUAMI... ooo jgnlah pecahkan pintu rumah kecik sayaaa ..hehe !!
okk sy dtg terjah kamu.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails