Sebelum keluar tu klik2 lah iklan ni dulu ya !!

Thursday, March 17, 2011

Selamat Ulangtahun Fathaka-teka waktu kelahiran...





Macam biasalahkannnn... kena tag lagi !!
Kali ni di tag oleh blogger HUMAIRA dari blog CHAIYUK .
Nak kenal atau follow dia ni leh klik kat namanya dan nama blog dia yg aku letak kaler ijau tu yeee !!


Ok.. kali ni kena teka masa kelahiran anak muda bernama FATHAKA ni ... ada yg berminat nak join ??
Haa.. yg tu korang kena lak klik kat   SINI YA.


Aku teka 3 jugak macam yg lain2....  ini aku punya time.

1)0109
2)1200
3)0701


Kepada FATHAKA... selamat melangkah ke angka yg baru.... akak tau ucapan ni dah lewat tapi tak apa masih dalam tahun ni untuk angka 21 kamu kan... semoga kamu selalu berada dalam lindungan ALLAH swt... jgn lupa ada banyak cabaran dan dugaan, onak dan ranjau yg menanti kamu di hadapan.... semoga kamu selamat melaluinya.

Okkk... dah teka time lahir dah kasi ucapan jugak sekarang GILIRAN aku pulak nak tag 2 orang... kita tengok sapa yang kenaaaaaa....

Mangsa aku ialah........

BLOGGER GIRL  &  YUNCHAN


CN :  Silalah buat homework ni wahai adik2 berduaaaa....!!!!

 

SALAM UKHWAH

6 comments:

=YunChanKhalid= said...

tenkiu akak!

Blogger Girl said...

good luck, kalau menang nanti banje ayesha tau..he3

CT NoArIzAh ArIs said...

YUNCHAN... ya sama-sama...buat jgn x buat..hehe !!

CT NoArIzAh ArIs said...

BLOGGER GIRL.... kamu pun klau wat tag tu TERmenang lak belanjalah akak sekali yaaaaa !!

Blogger Girl said...

bab, belanja.. beresss je :)

Blogger Girl said...

bila tarikh tutupnya.. cz birthday dia da abiskan.. 4 feb hr tu... :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails