Sebelum keluar tu klik2 lah iklan ni dulu ya !!

Thursday, March 31, 2011

.....Kok eden rajin malam kang den upload gambar ea !!


Okeyyy... semalam dah tulis entry panjang2 macam buat karangan paper b.melayu UPSR lak..... ari ni aku tulis pendek 2 jelah.

Malam tadi waktu update blog ni aku ada ambil gambar umpan untuk memancing hubby... kok eden rajin dan ado maso malam kang den edit dan upload lak gambar kat sini.

Ni bagi kaki-kaki pancing yg giler merapu memancing yg guna umpan pelik2 niiii..... baru tadi rakan sekerja aku bagi lagi ramuan umpan untuk hubby.

okey aku chow dulu... jumpa lagi malam kang tak pun pagi-pagi esok !!


CN :  Aku pening2 lalat bau semua jenis perisa2 umpan pancing ni !!


SALAM UKHWAH


8 comments:

AdiaLuze said...

Rajinnye memancing ... Sy ni tak brapa nak sabo kalau memancing ni, jadi payah la nak mengenanyee... Huhuhu

P/S : Thanks sis utk info psl kwsp tu yee

CT NoArIzAh ArIs said...

ADIALUZE...sama juga dgn sy x sabar bab mancibg ni tapi hubby mmg minat gileerrr!!

ツbieaz@bie Azreenaツ said...

bie pun minat gak memancing tapi kat kolam je hehehe itupun kekadangnya tak dapat hahaha....

Mommy Fara said...

hi org nogori! selamat berkenalan!

CT NoArIzAh ArIs said...

BIE... hubby sy pun stakat kolam gak n selalu gak x dpt... ikut rezeki jgk kan !!

CT NoArIzAh ArIs said...

MOMMY.. hai slmat brkenalan.. awk pun org nogoghi kooo ???

Citarasa Rinduan said...

ayu pernah join adik ipar mancing..memang meloyakan bau umpan..


PS: mujur en zalie bukan kaki pancing..kalau idak..ayu pengsan hari2...

CT NoArIzAh ArIs said...

AYU.. hehe sy memula dulu pun selalu gak rasa nk pengsan tapi skrg ni tak lagi... cuma sy rasa macm nk pengsan lak sekarang ni bila tau ikan pun dah pandai makan benda yg kita makan dah..dasat..dasat !!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails