Sebelum keluar tu klik2 lah iklan ni dulu ya !!

Monday, March 7, 2011

Ceciter... ceciter....

Selamat hari isnin !!!!


Resort pilihan aku.

Mukadimah yg pertama untuk hari ini..... biasalahkan klau dah sabtu atau ahad tu memang jarang aku dapat update blog aku... al maklumlah banyak urusan di luar sana.

apatah lagi pulak hari yang bukan mengadap PC atau lappy macam hari2 kerjakaaaannn !!!
dan dan lak sabtu dan ahad yang lepas aku dan family bercuti  di PANTAI PENGKALAN BALAK , Melaka.

Celebrate birthday anak buah dan adik aku kat sana dan kami bermalam di resort sekali.

Seronok campur letihlah melayan karenah budak2 , mak2 budak, bapak2 budak sampailah ke  wan & atuk budak2.
seronok leeee  lagi makan-makan tepi pantai dari petang sampai ke malam.
Lagilah seronok budak-budak dapat berendam dalam kolam renang berjam-jam.... yang ni anak bujang aku lah kan tak reti-reti keluar dari kolam renang tu !!

Ok ada masa aku upload gambar-gambar... nak letak WATERMARK tu yang aku tak suka lambat kereja.
tapi kang kalau tak letak tak best lak kan !!

Baru balik dari Melaka dah ada pulak cadangan nak ke pantai Morib dalam bulan Jun nanti..
Sekarang ni aku tengah survey untuk ke PANTAI MORIB pulak.... pasal abah aku sibuk lak nak kesana.



CN : Eeerrr... aku yang sibuk ke abah aku yang sibuk ???


SALAM UKHWAH


5 comments:

Blogger Girl said...

di tag - http://ayesharamlee.blogspot.com/2011/03/join-traffic-blogger-baru.html

Citarasa Rinduan said...

bestnya ct...

kalau sesekali berhujung minggu layan bersama family..mmg meghiburkan...

CT NoArIzAh ArIs said...

BLOGGER GIRL... tima kasih nnt akk terjah yea !!

CT NoArIzAh ArIs said...

CR... ya memang seronok sangat tapi bila masing2 dh berkeluarga bukan sesuatu yg senang utk mengumpulkan semua dalam satu masa.

Alhamdulillah percutian keluarga ini berjalan dgn lancar seperti di rancangkan !

CT NoArIzAh ArIs said...
This comment has been removed by the author.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails