Sebelum keluar tu klik2 lah iklan ni dulu ya !!

Wednesday, December 8, 2010

Aku daftarkan blog aku .


Salam semua.....hari ini secara rasminya aku telah mendaftarkan blog aku ni di dalam BLOG PILIHAN MALAYSIA. Kalau dapat baby baru kena daftar buat blog pun kena gak mendaftar tau...Sebenarnya aku pergi jalan-jalan kat blog kawan-kawan tetiba terbaca lak entry daftar blog ni dalam blog kepunyaan HAIFA FAZWIN pasal contest ni.

Kebetulan dah hampir setahun berblogging aku belum lagi mendaftar kat sana....sesiapa yang berminat boleh click kat link tu dan tengok syaratnya yang mudah dan senang tu...tapi tarikh tutupnya pukul 3 petang ni.

Ini entry pertama aku dengan linknya sekali ya!

PEMBUKA BICARA  ( Ditulis pada 2 January 2010)



CN : Dah last minit baru aku perasaan ada benda ni semua !!


SALAM UKHWAH:

15 comments:

Amy Syaquena said...

As'salam...

Amy datang singgah sini nak kenal tuan rumah , salam kenal ye dan amy follow sini juga..

CT NoArIzAh ArIs said...

Terima kasih amy...tuan rumah pun nak kenal amy...nnt tuan rumah dtg ke blog amy.

azamutaza~ said...

tahniah.. nih nk knl2 1 team.. =)
gud lark!

CT NoArIzAh ArIs said...

AZA..Haii salam kenal juga dr sy..nnt sy terjah blog kamu ya!

geekz36 said...

tahniah kerana tersenarai,

best of luck for us,

salam kenal from your groupmate!

.::: Princess MOMOY :::. said...

Salam
tahniah tercalon di BBPM !
salam kenalan dari ahli kumpulan
MY RECENT POST : JAPAN MAID CAFE a.k.a Cosplay Restaurant

magnoliapert said...

Jejak kasih satu kumpulan.

Good Luck =)

http://magnoliapert.blogspot.com/

magnoliapert said...

Jejak kasih satu kumpulan.

Good Luck =)

http://magnoliapert.blogspot.com/

cikinnaberry said...

btw, congrate ya!

seyra . said...

All the best (:

Bahijah~ said...

gudluck eay...

Cik Dya said...

Salam ziarah ke blog awak...kita satu geng dalam blog Pilihan..sudah undi blog kamu..sudi-sudikanlah undi blog cik dya ya.
tq dear ^_^ .. really appreciate it..let us support each other!!

Latest entry : http://iamdya.blogspot.com/2010/12/undilah-saya-cik-dya-hot-preggy-mama.html

♥CERITA.JIWA.ADLIA♥ said...

hye..i dah vote blog u...hehehe
gud luck my groupmate..=)
kalau sudi undi larh blog i jugak...hihihii

Gadis Kampung said...

selamat berentap kalau sudi jom la join contest saya hadiah biasa2 je RM101 dan pendrive je
http://nukilangadiskampung.blogspot.com/2010/10/join-my-contest-be-my-followers.html

DiaUmaiNiNaz said...

375, i vote 4 u..ikhlas dr dinaz

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails