Sebelum keluar tu klik2 lah iklan ni dulu ya !!

Thursday, December 9, 2010

Dinner At Domino Pizza!!

Di sebabkan aku ni dah berjanji dengan budak-budak dan semestinya janji itu perlu ditunaikan (korang nampak tak aku ni saaaangat baik hati..hehe) maka terpaksalah aku menunaikan janji-janji yang telah termetri setelah 2 orang kanak-kanak itu menyebut hampir 10 kali  kat lubang telinga aku ni bahawasanya mereka mereka itu mahu makan....PIZZA DOMINO!!!

Maka aku pun membawalah mereka kesini malam tadi.........
   
 
 Cawangan yang baru di buka di DATARAN SENAWANG.


Order dulu...pilih apa yang mahu di makan.


 Wajah gembira permintaan tertunai.....kang korang tengok apa komen PRINCESS aku ni!!


Sementara tunggu order siap Hubby borak-borak dengan member dia...terjumpa lak mamat ni kat sini....bukankah itu suratan & kebetulan ??

Okkkk...ordernya sudah sampai...!!!



Aku pilih 2 jenis yang ada cheese lebih dan pedas lebih .( tapi tak pedas pun kat lidah aku ni )




Ini Chicken Lasagna.




Sesi makan makan pun bermula lah......

Muka dia dah semacam dah....aku paksa dia habiskan pizza tu....jangan membazir!!

Stail anak aku makan...banyak yang TERtolak ke tepi dari TERtolak masuk ke dalam tekak dia!


Dah tinggal kotak kosong jeee....selebihnya tapau bawak balik.


Sebelum balik sempat lagi snap motor mat rempit DOMONO PIZZA ni.



Okk...komen2 dari juri makan tak bertauliah...

PRINCESS :ummi...lenkali tak payahlah makan kat sini gi !

AKU           : Napelak...kau yg sibuk sangat tadikan?

PRINCESS : Tak sedaplah...sedap lagi pizza hut...pening perut kita makan pizza ni!!

PRINCE     : Klau may tahu kita pergi makan kat Mc D ke KFC ke...

AKU          : Banyak cantik muka..nak tu semua tunggu tahun depan!!!


CN : Seumur hidup aku belum pernah lagi dengar "pening perut"...korang ada dengar???



SALAM UKHWAH:

3 comments:

Citarasa Rinduan said...

pening perut??? budak2 nie macamlah lah ct..hahhahaha

agaknya dia muak kot, itu maksudnya.
ayu belum pi ke pizza domono...

kalau lah si kecik tak suka rasanya..sah tak sedaplah tu

ayu tetap dengan pizza hut..hehehe

CT NoArIzAh ArIs said...

CR...ada org kata sedap...depends pd tekak msg2....sy sekadar memenuhi keinginan mereka saja...mskan melayu tetap 1st class..hehe!!

Izwan said...

domino memang best.. murah plak tu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails