Sebelum keluar tu klik2 lah iklan ni dulu ya !!

Thursday, December 2, 2010

1st GIVE AWAY IZYANTY COLLECTION.


Kali pertama aku join contest ni....ini dari blog IZYANTY COLECTION....terima kasih menjemput aku join GIVEAWAY ni...blog cik manis ni best byk info & nak beli barang kecantikan pun boleh kat dia ni pasal dia buat bisnes online.


SYARAT PERYERTAAN :


1. Wajib jadi follower kat blog >>>  IZYANTY COLLECTION 

2. copy BANNER GA yang kat atas tu, dan letak kat sidebar kanan or kiri blog korang sehingga diumumkan  NAMA  pemenang.

3. setiap blog satu peryertaan sahaja, kalau ada banyak blog 1 blog je leh join.

4. mestilah WARGA NEGARA MALAYSIA YANG MENETAP DI MALAYSIA SAHAJA.

5. Buat 1 en3 ringkas pasal  1st give Away izyanty collection dan link ke en3 bawah nie.
v
v
6. peryertaan bermula dari 1 DISEMBER 2010 
SEHINGGA  31 DISEMBER 2010 (11.59pm)
Okkkk...itu sahaja syarat2nya...senangkan ...apalagi jomlah join ramai2 .




SALAM UKHWAH:

3 comments:

izyanty collection said...

dah terima peryertaan..thank's sudi join. semoga berjaya :)

CT NoArIzAh ArIs said...

tIMA KASIH..TIMA KASIH...X SABAR NK TGGU RESULT NI...HEHE!!

humayraa said...

As'kum..gudluck CT..

Sis, ummi nak tag CT ye..
harap sudi join,,thanxx..:)

http://nur-princess-sharing.blogspot.com/2011/03/selamat-ulangtahun-fathaka-teka-waktu.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails