Sebelum keluar tu klik2 lah iklan ni dulu ya !!

Thursday, December 23, 2010

Yang Alergic tu lah yg aku selalu dapat !!

Pagi tadi sebelum kakiku melangkah ke ofis HUBBY keluar belikan sarapan.....sangkanya hujan renyai-renyai tu tak akan lebat tapi belum sempat sampai kerumah hujan dah turun mencurah2......basah kuyup dia atas motor tu......kesian lak aku tengok !!

AKU: kenapa x naik kereta ?
HUBBY : Ingatkan hujan ni tak lebat.....yang abang beli karipap je roti jala tak ada akak tu tak buat hari ni!

Aku capai bungkusan plastik yang berisi karipap tu.
Karipap sardin.....nampaknya menu aku hari ini yang alergic ajelah....lepas subuh tadi aku sempat buatkan HUBBY sambal sotong kembang tu.....aku bawa sedikit ke ofis untuk lunch nanti....ni sarapan kena lak makan sardin.....eerrmmm paham2 ajelah bagi mereka yang senasib dengan aku ni ya!

Kebiasaannya makanan yang kita alergic tu lah yang akan muncul jadi hidangan kita.

Sepanjang hari ni aku merayau kat blog PROF KAMIL......banyak yang aku dah terlepas catatannya....ada masa nanti aku cerita dengan korang kenapa aku suka dengar celoteh pak cik prof ni !!


CN : Malam ni nak ajak HUBBY dinner sate kat dataran senawang....rasanya belum lagi ada penjual sate buat sate udang atau sotong kot?


SALAM UKHWAH:

4 comments:

Cik Liyana said...

alaaa...alergik sotong ke sardin nih..kompius...


GOSIP GETAH : GIRLFRIEND KHAIRUL FAHMI

ツbieaz@bie Azreenaツ said...

betul tu kak...makanan yang alergic selalu ada depan mata aduhaiii...

CT NoArIzAh ArIs said...

BIEAZ....tulah yg x boleh tahan tu nak naka family suka lak yg alergik kt sy tu...alahaaaii..!!

CT NoArIzAh ArIs said...

CIK LIYANA.....sardin pun akk alergik dh skrg ni dulu suka mkn sambal sardin pedas2 sekrg ni kena pilih 1 antara 2.....nak mengaru kat badan ke nak mengaru kat tekak...hehe!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails