Sebelum keluar tu klik2 lah iklan ni dulu ya !!

Tuesday, April 15, 2014

Omak and kamera 360.

Asalamualaikum ...


Ni namo ea tak do kojo yg nak di buek ea..
Ngajar omak ambik gambar guna kamera tresixti tu.
Lopeh tu berderet2 kakak dan ipar2 ea mengomen.

Nilah kojo si penanam anggur sementara tunggu anggur yg di tanam berbuah buatlah kerja sambilan dulu kan.
Ok gak ko ajar mak tu shilla.
Bulan dopan time konvo leh le mak ambik gambar kau kat dopan stage tu kan.
Laaaaaagi terang daripada gambar yg aku ambik kat skrin bosar luar dewan Uitm tu nanti.
Jangan nampak jubah dengan kasut kau je sok sudahlah  Yooo...

Cayokkkk lah omak den .



2 comments:

Acik Erna said...

Assalam ct..kamera 360 tu nak cari kek mano hi hi..

Kakzakie said...

Itulah jgn pandang mak sebelah mata. Sekejap aje mak dah pandai kan:) Tunggulah tak lama mak pun ada blog, jgn tak percaya:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails