Sebelum keluar tu klik2 lah iklan ni dulu ya !!

Wednesday, March 7, 2012

Sekitar pertunangan ayie Disember 2011.

Salam sejahteraa...!!
Rabu
14 Rabiulakhir 1433H



Baru sekarang aku ada mood nak tayangkan gambar2 ni semua....ari tu nak upload tapi line tenet ni lembab macam siput vavi sampai aku naik fedup di buatnya..... ni time line elok cantik ni eloklah  aku bagi korang semua cuci2 mato dengan sebahagian dari  gambar2 yg ada dalam simpanan aku  ni... kira halallah yo walaupun dah basiiiii.........hikhikhik !!

 

Kedatangan kami di sambut mesra oleh tuan rumah ..... waktu ni perut memasing dah berdondang sayang dah.



Sepakat membawa berkat .... cincin tanda kami di terima dengan senang hati..Alhamdulillah.



Dah dapat izin baru leh masuk bilik tengok anak dara orang.


Restu bonda yg paling penting barulah hidup berkat ke akhir hayat.... time ni  mak aku sebak terima bakal menantu perempuan terakhirnya.



Gubahan hantaran dari pihak kami - tema ungu.


~ Puding laici yg kontroversi..leh baca kat  SINI ~



Gula2 dan coklat aku gubah jadi ghoper ini.



Kain ela dah jadi klopak bunga.

 

Buah-buahan dalam kotak jeee...psstttt ayie suruh aku letak strawberry salut coklat sekali.....nak felling2 cam dato CT le tuuuuuu..:)



Balasan dari pihak pompuan - Tema hitam putih


Masa makan mak akulah yang paling kecoh berborak al maklumlah bakal besannya berasal dari kg arwah abah mak aku dulu.... kg lenggeng.... nampak gayanya ayie ni di ibaratkan sireh pulang ke gagang bertemu jodoh dengan jiran sekampung arwah atok aku dulu.

 

Aku hambat kesemua adik beradik aku pakai baju ungu gak sama macam tema gubahan kami...... padan muka dyorang kah kahhhhhh :))


 



 
Okeyyy balik dahhh...peyut pun dah konyang..... hujung tahun ni kami datang laie yo tuan umah tapi kami bawak sekalilah  anak daro pakcik balik  ikut kami nanti.....hehehe !!



SALAM UKHWAH

































7 comments:

Aisumi Chan Kawa'i said...

bila la diri sendiri nak merasa hari ni~ :P *mula berangan*

Rinna said...

Selamat bertunang.. pada Ayie moga kekal hingga ke jinjang pelamin..

ariana said...

Ala..nape tak de gambar bakal pengantin yg jelas..mesti cantik org nya kan..

Tahun dpn bertambah lah ahli keluarga ye..:)Tahniah!

Ni hantaran ni mesti CT yg buat kan..:)

CT NoArIzAh ArIs said...

AISUMI...Klau dh ada calonnya jgn di lengah2kan..semua org pasti dpt merasa saat manis cam ni..:)

CT NoArIzAh ArIs said...

RINNA...tima kasih rinna..:)

CT NoArIzAh ArIs said...

ARIANA... Tunggu kak hjg thn ni sy bagi tgk wajah pengantinnya..:)

Ya sy yg buat gubahan2 tu.

IXORAROXI said...

berseni awak ya, menggubah bagai, banyak jimat tu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails