Sebelum keluar tu klik2 lah iklan ni dulu ya !!

Tuesday, August 23, 2011

Baaaaa caaaak !!!!...:D

Salam Ramadhan ke 23...!!
Anda masih di blog RKTS.... jgn terbalikkan komputer anda !!

He he he........
Tukar header baru doh hambooo!!

Mana aci kan......bukak blog orang ni dah tukar header raya...bukak blog orang tu lak pun tukar header raya.
Mana aku leh tahan.... sumo dah tukar ucapan raya siap ketupat bagai aku nak jugaaaaakkk !!

Tapi aku tak dapat le nak letak ketupat lemang bagai kang hilang lak wajah-wajah kesayangan hambo tuuuu !!
Tu semua ahli-ahli lembaga pengarah rumah kecik tiang seribu tu.
Gambar masih berlatar belakangkan rumah ayahanda bonda.
Rumah yang menyaksikan pembesaran kami tujuh beradik.
Suka duka tangis ketawa semuanya ada dalam rumah tu.

Kalau dulu waktu kecik-kecik rumah ni sekadar riuh dengan gelak tawa kami tujuh beradik sahaja.
Tapi kini setiap kali tibanya lembaran rumah itu bertambah riuh lagi dengan penambahan anggota keluarga baru.
Hadirnya mereka-mereka yang bergelar menantu dan cucu pada emak dan abah.
Ipar duai serta anak buah pada kami 7 beradik.


Dan...... tahun ini kami bertujuh akan berkumpul di teratak ayahanda bonda ini bermula malam raya hinggalah ke pagi raya dan beberapa hari selepas itu nanti.
Tahun ni raya emak dan abah bertambah-tambah meriahlah dengan kepulangan anak ,menantu dan cucu2 yang jauh dan dekat.

Header raya ni akan tertepek kat sini sampai ujung syawal nanti .......harap maklum !!

CN :  Aku pun nak ikut beratur gak dgn bdk2  kecik  ambik wit raya kat pak aji dgn mak hajjah tu nanti .. :)


SALAM UKHWAH

8 comments:

ariana said...

Salam Aidilfitri buat Ct sekeluarga..Wahh ramainya..keluarga besar ni, tentu best bila sesekali berkumpul kan, terutamanya hari raya nanti..:)

Cik Ina Do do Cheng said...

hampir nak terbalikkan komputer tadi, ooo tukar header still belakang rumah yang sama. ramai gak family ct ye.best

azieazah said...

CT,
Wahh bestnya kad raya dan header macam tu. Gambar sekeluarga macam tu sangat nostalgik, ok.

Seronok kan, bila beraya jer berkumpul ramai anak menantu ipar duai..

nabilah_2908 said...

seronoknya... :)

sy...pagi raya ke rumah nenek sebelah ayah...tak jauh pun dari rumah...

lepas sembahyg raya...baru balik ke JB.... :)

CT NoArIzAh ArIs said...

ARIANA...Mmg best riuh rendah dengar bunyi bebudak berlari kat ateh umah tu nanti.

CT NoArIzAh ArIs said...

CIK INA.... yea cik ina dlm byk2 gambar ini yg terpilih utk syawal ni..hehe!!

CT NoArIzAh ArIs said...

AZIEAZAH... betul kak..klau family akk lagilah ramai & meriah kan?

CT NoArIzAh ArIs said...

NABILAH... seronok bebudak dpt duit raya seronok warga emas bila kita dtg menjenguk mereka... raya ni cuma setahun sekali je :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails