Sebelum keluar tu klik2 lah iklan ni dulu ya !!

Thursday, September 22, 2011

Angry bird VS Angry ummi.



Salam lembaran.....!!!
Lama tak update ari ni kena update sebelum blog aku ni terus berkubur tak muncul-muncul lagi.


Okeyyyy... pagi tadi dalam kesibukkan aku mengadap kertas-kertas yang bersepah atas meja opis ni masuk satu mesej bergambar dalam henpon aku tu.
Bergoyang-goyang je imej sampul surat tengah loading tapi imej tak muncul-muncul gak lagi.
sapalah yg hantar mesej ni dan apalah yang di nak di baginya aku tengok gak ea pepagi ni.

Rupa-rupanya yg ini.....>>>                                    

 . 
 . 
 . 
 . 
.
 .
 .
 .
 .
 .
 .











AKU : Ni wat pe ko tunjuk kat aku ni ????

DIK NOR :  Haa..dapat pun ea? t ko tunjuk kat anak2 ko...suruh dia pilih yg mana satu dia nak . t ko bagi tau nor k.

AKU : Kicin ke tu...ko sajeeee je kan nak suruh anak aku meroyan tengok benda alah tu...!!!

DIK NOR: Ari tu dyorang yg bising nak.. taktau nak pilih yg mana...t kang berebut pulak.!!

Tengoklah...mak saudara dengan anak buah sekepala gilakan angry bird... anak aku ni pulak entahkan bila masa lah pulak berkomplot dengan mak cik dia mintak carikan kicin angry bird ni.... hari tu kat giant ada kicin bantal angry bird tapi tak do lak warna merah jadi aku suruh tunggu lenkali je kalau ada baru beli rupa-rupanya dia siap pakat sonyap-sonyap dengan makciknya mintak carikan kicin yg lain.

Memula dulu kuar game angry bird ni memang sengaja aku tak bagitau anak-anak aku.
Tak nak dyorang kemaruk dengan game tu tapi kalau dah namanya game femes yg semua orang ada main dah tentu anak aku tahu jugak.
Ni pasal adik aku jugaklah........ si noor dengan shilla punya kerja akibatnya sekarang bukan setakat game segala benda pun nak muka angry bird jugak !!

Angau angry bird punya pasal sampaikan kusyen dalam keta baru aku pun dyorang suruh beli bantal muka angry bird jugak... ini boleh membuatkan  aku yg  angryyyyyy !!!!! 


Aku tengok idok le lawo benor ghupanya..... lawa le lagi kitty , garfield atau bantal peluk doremon aku yg dah kepam tu tapi tu jugak yg menjadi pojaan hati anak-anak aku dan anak-anak orang lainnnn !!!



SALAM UKHWAH
 




8 comments:

nabilah_2908 said...

hehehehe...hebat tul penangan angry bird ni yer... ;)

sy gila gak dgn angry bird...tp part game lah...geram je kalau tak lepas satu2 level tu..hehehe.. :)

kalau barang2...tak minat la pulak.. :)

CT NoArIzAh ArIs said...

NABILAH....tulah pasal kemaruk satu dunia kat benda alah ni.

Ucu Faridah said...

cek ct... a/bird punya penangan...ucu pegi office pun pakai sandal angry bird...

CT NoArIzAh ArIs said...

UCU...haha ucu pun tergoda gak ghupernya!!

IXORAROXI said...

adoiiii gelak saya baca entri awak ni.saya dulu pun tak tau apa kebendalah angry bird ni :).sabar jelah.kalau setakat key chain tu ok lagi kot :)

Citarasa Rinduan said...

k..ct..
kalau ginilah caranya.. ayu pun nak sebiji...........................
hehehe

SuriHanna said...

skrg mmg tgh demam angry birds.. bukan budak kecik jer.. orang besor pun 2 x 5 heee

Anonymous said...

hehehe....
jgn la disalahkan makciknye....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails