Sebelum keluar tu klik2 lah iklan ni dulu ya !!

Monday, September 26, 2011

Bodorau darah den !!!

Salam lembaran...... !!
Dah hujung-hujung syawal dah ni kalau ada yg tak habis lagi puasa sunat syawal tu sempat lagi nak di habiskan tapi kalau baru nak mula pose kompem tak sempat......hihihi!!!!


Tadi baru habis lunch time tapi aku tak lunch pasal pose.
Jadi aku tertido kat meja ni tetiba datang 3 orang lelaki salah sorangnya driver lori dari luar yg kami panggil untuk hantar barang kami ke prai buat pengaduan yg pagar lorinya kena langgar kat lori company aku.

Dalam pisat-pisat bangun tido tu aku terdengar macam ni....

" KAK LORI  WINNER LANGGAR PAGAR HABIS PAGAR KENA LANGGAR "....sambil mulut tersengih-sengih !!

Jam jam tu je buntang bijik mata aku terbeliak bosar-bosar..... korang tahu apa aku bayangkan ?
Aku terbayang kan keta aku yang aku park kat bawah bukit luar pagar tu....habihhhh laaaaa !!

Kat depan kepala lori ni tempat parking motor  dan sebelah tu lak pagar dan bawah pagar tu keta2 staff  berderet2 parking kat bawah tu ...leh korang bayangkan cammana jadinya klau kepala lori ni sondol pagar dan terjun ke bawah bukit tu  ?

AKU : haaa...pagar kena langgar ( abihlah keta akuuuuuu ) ?????

DRIVER : Bukan pagar tapi pagar lori saya tu yg kena langgar bengkok besi pagar tu macam U macam mana saya nak isi barang nak bawak ke prai ?




Besi pagar lori ni tadi bengkok macam huruf U sekarang dah lurus balik lepas di ketuk.... guna buat sementara waktu untuk perjalanan ke utara hari ini.

Huhhh...kussss semangattt....... hidup balik  jantung den !!
Kes ini dah di setelkan oleh orang2 yg berkenaan yang penting keto den dan kengkawan selamat kat bawah tu.

Siahpalih.......selisih malaikat ompek puluh hompek !!


SALAM UKHWAH:



8 comments:

Acik Erna said...

nasb baik..he he mano tak beddorau e darah..

Qhaifa Nur said...

uh..syukur klau tidak masak den..
mmg berderau jantung...


dah follow jom follow back
qhaifanurin.blogspot.com

IXORAROXI said...

suspen je baca mula2 tadi :)
Syukur tak jadi apa2 pada kereta Ariza

CT NoArIzAh ArIs said...

ACIK...nak terputuih jantung den..huhu!!

CT NoArIzAh ArIs said...

QHAIFA..tima kasih sudi jenguk dan follow sini.

CT NoArIzAh ArIs said...

IXORA.. tulah pasal maklumlah org tgh mamai bangun tido pendengaran pun dengar bukan2.

nabilah_2908 said...

uish...kalau sy pun..sure berderau darah...haih..

kt tmpt kerja saya ni...hari2 lori besar..trailer keluar masuk...kete park tepi jalan je..

ngeri tau...ikutkan hati..nak je bawa masuk kete dalam office..hehe.. :)

CT NoArIzAh ArIs said...

NABILAH... betul billa kecik-kecik pun keta tu beribu gak habih duit nak membayarnya.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails