Sebelum keluar tu klik2 lah iklan ni dulu ya !!

Wednesday, February 22, 2012

Pizza time..

Salam Sejahteraa...!!
Rabu
29 Rabiulawal 1433H





Selalunya lik keja singgah jap mana2 gerai jual goreng pisang panas, kepok lekor, apam balik ataupun kuih cakoi panas beli untuk minum petang kat umah....duduk2 sembang2 dengan anak dengan hubby sebelum berhempas pulas kat dapur..... tapi beberapa hari lepas teringin lak nak minum petang dengan pizza maka nya menyinggahlah pulak aku ke PIZZA HUT giant senawang tu tapau 1 pek ni lik umah makan-makan dengan anak2 sebelum start masak untuk makan malam.



Lagi nikmat leee bila makan pizza paneh ni dengan air bliss bliss ni... apo namo ea den dah tak hinggat dah.
Konyang ea sampai ke malam walaupun makan 2 slice jeeeee...


Lepas ni aku kena banyak ubdatekan entry bergambar pasal folder tepon aku dah penuh dengan gambar yg  tak di tayang - tayang kan lagi..... tulah kan rajin nau hambik gambau tapi nak tepekkan dalam blog malassssss sampaikan  folder dah ponuh dgn duoratuslapanploh hompek koping gambar..... nak masukkan gambar baru pun dah payah dah..... bila nak ambik gambar baru tak sudah-sudah kuar memo suruh deletekan gambar yg lama tu.

Padan dongan muko den !!


SALAM UKHWAH

13 comments:

ainnoraini said...

saya petang baru jer nak beli pizza..tak payah masak ler ari ni..oder sajer..

Kakzakie said...

Susah-susah tak perlu tulis ct. Just tepek gambar aje...

nabilah_2908 said...

wah,...timehujan2 ni..dpt sekeping dua...sedap tu..!! :)

Rinna said...

Kalau den dah makan pizza tuh potang tu alamat ehh malam tuh dah tak makan dah.. konyang..tu.. :)

ratusiput said...

aduhai nape tayang gambo pizza di tengah2 bulan ni..?nangisssssssssss.......leleh air liur ni...uwaaaaaaa....

zino said...

amboi Pizza.... ni yg teringin nak makan ni hehhe

kakcik said...

Bila kakcik tak ada ilham hendak menulis di blog, maka gambar2 yang tersimpan dalam kamera jadi penyelamat untuk 'mengupdate' blog. :)

CT NoArIzAh ArIs said...

AINNORAINI... sesekali nak jugak tukar selera pd yg lain kan :)

CT NoArIzAh ArIs said...

KAK ZAKIE... betul jgak yea kasi org tulis pasal gambar kita lak..tima kasih atas cadangan akk ni :)

CT NoArIzAh ArIs said...

NABILAH...ujan ke kat melaka...pizza ni time paneh2 memang sodap di makan kalau sejuk kureng le rasanya.

CT NoArIzAh ArIs said...

RINNA... botul3X...tapi laki den nak gak makan malam tu yg kono masuk dapur gak..huhuhu!!!

CT NoArIzAh ArIs said...

RATUSIPUT...ooppsss soyiiii...:D

CT NoArIzAh ArIs said...

KAKCIK...tima kasih atas idea yg bernas tu ..knpa sy tak terfikir yea...ari2 asyik perah otak nak tulih apo sedangkan tepek gambar pun dah selamat dah kan?

Otai blogger memang tahu jln penyelesaiannya..tima kasih bebanyak-banyak :))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails