Sebelum keluar tu klik2 lah iklan ni dulu ya !!

Thursday, April 7, 2011

Alahaiiii.....tak leh ke parking betul-betul keta tuuuuu...!!!


Aku cukup hangin satu badan betul kalau tengok orang parking keta senget-senget ni.
Kotak parking tu dah elokkkk2 cantik 4 persegi.... apa pasal pulak boleh menyenget-yenget parking ?

Tak boleh ke ko parking keta tu elok2... cantik2...hensem dan ayu macm muka ko tu?
Di sebabkan sejibik keta ko yang tak berapa lawa tu parking senget menyebabkan keta lain tak boleh masuk parking kat kotak sebelah lagi.

Boleh pulak ko letak menyenget keta ko dalam kotak 4 persegi tu...apa ke heyyyy !!!
lori 5 tan pun leh masuk elok2 dalam kotak tu inikan pulak  protonnnnnn.

Agaknya pemandu keta ni dulu ada masalah bab parking  waktu test JPJ dulu... tak pun dah gagal 5 kali pun tak lepas gak parking test.

Kang aku nak tanya pak guard sape punya keta  NCB dot dot dot dot  ni !!!
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Pinjam gambar pak cik gugell

MACAM NI PUNYA PARKING SAPO TAK GORAMMMM ???



CN : Rasa macam nak ajar je tuan empunya keta tu cara2 parking yg perfect !!



SALAM UKHWAH

7 comments:

Mommy Fara said...

peh! sakit hati gile k klu jmpe org bodoh paking kete mcm tu....


mari pancitkan tayar kereta itu!!!

CT NoArIzAh ArIs said...

MOMMY... tulah pasal kengkadang melintas setan nk gak wat camtu tapi sy fikir ada malaikat tgk sy...huhu!!

Dilla Ady said...

ade kertas?

tulis SAYA PEMANDU BERLESEN TERBANG,SEBAB TU SAYA PARKING SENGET BENGET..

pastu selit kt wiper..nnti mesti die malu sendiri..huhuh

CT NoArIzAh ArIs said...

DILLA... idea yg sgt bagus nnt sy wat yea.. dia igt itu kpl trbg perang gaknya nk prkg sget benget tu..hehe!!

syAfA said...

aiyyo!..akak sedang marah..terasa bahangnya sampai kat blog syafa..hehe..

haah,syafa pun geram jugak golongan macamnie..adush!!

CT NoArIzAh ArIs said...

SYAFA.. tulah klau parking byk x pe gak ini ha adalah seciput lagi lak dia nak pki smpai 2 ktk untuk keta dia!!

Nashays said...

tp klu g kangar kebanyakan orgnya suka parking senget..elok sebaris parking senget..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails