Sebelum keluar tu klik2 lah iklan ni dulu ya !!

Monday, April 25, 2011

Kembali ke tebiat lama......



Sejak akhir-akhirnya macam tak de idea nak tulis apa kat sini.... bila dah jadi macam tu mulalah aku jadi malas TAPI rajin pulak blogjogging.

Sejak dua tiga hari ni aku lebih suka pulak bersidai kat blog-blog kreatif pasal hiasan dalaman dan taman..... ni tebiat lama ku dulu ni waktu aku belum ada blog lagi..... 5 ke 6 tahun yang lepas kalau aku online blog pertama yg aku kejar ialah pasal  masakan pastu aku singgah lak ke blog hiasan dalaman terutama yg meniru gaya kedesaan henglish tu pastu melekat lak kat taman-taman bunga dan kebun sayur orang.

Blog-blog personal ni memang jarang aku singgah dulu tapikan sekarang ni bila aku berblog ataupun dah punya blog sendiri boleh lak terjebak ke blog personalllllll..... tu yang hairan binti pelik tu..... lain yg aku suka lain pulak yg aku buat.

Tapi tebiat aku dari dulu sampai sekarang suka membaca dan tengok rumah orang yg cantik -cantik... sambil-sambil tu leh bagi idea untuk aku touch-up kan umah aku sekali.... kata orang kan " sambil menyelam tu kita minumlah air sekali...."

Okey nak sambung  tebiat lama aku balik bersidai kat umah-umah cantik tu !!


CN : Dari dulu sampai sekarang tak berjaya bodek hubby tukar perabot dan pagar rumah ke cat putih...huhuhu!!!!


SALAM UKHWAH

6 comments:

Mommy Fara said...

hiasan dalaman? wah, mcm best...

LindaRahim said...

betul tu...sy pun byk cilok idea kat situ...

CT NoArIzAh ArIs said...

MOMMY.... mmg best klau dh singgah kt blog dyorang tu gerenti tak mo tutup lappy tu...hehehe!!!

CT NoArIzAh ArIs said...

LINDARAHIM.... samalah kita yea... tapi sampai sekarang hubby tak suka sy tukar perabot & pagar cat putih takut cpt kotor katanya... sabarrrr jelahkan !!

nabilah_2908 said...

kalau sy....suka singgah blog masak-masak...hehe...

ha..kalau blog para ibu lagi la sy suka....seronok baca cerita tntg ragam anak2..suami..aktiviti harian.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
JAJAN

alinac lover said...

hehehhe :) selamat pg kak~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails