Sebelum keluar tu klik2 lah iklan ni dulu ya !!

Saturday, April 16, 2011

Dah sihat kita jogging lagi.....


Alhamdulillah.... terima kasih kepada semua yg mendoakan kesihatan aku dalam komen di entry  INI.
Kepada sesiapa yg mendoakan dalam komen tu aku ucap terima kasih.
SAYANGGGGG kalian semua... muaaaaaahhh !!!

Hari ni semua dah okey dah dari kepala ke tekak sampailah ke badan semuanya dah sihat walafiat.

Tapikan kalau kita sakit kena gak buat2 sihat... yelah nak kena uruskan rumah tak ada tangga ni di sertakan memasak untuk keluarga kecik aku ni.

Sebagai ibu dan isteri kita  kena jadi sihat walaupun sakit kalau kita terus buat sakit alamatnya semua tak jadi..... tulah pasal pesakit kanser kena jadi kuat untuk sihat supaya dapat lawan penyakit tu tak boleh mengalah.... tapi semua bergantung pada nasib dan ketentuan tuhan.

Okkk.... sempena itu pagi tadi aku tunaikan permintaan prince dan princess untuk berjogging di Lake Garden,Seremban.


Tapi cuaca pagi ni agak mendung tu yg seronok nak jogging tu.... orang pun tak berapa ramai atau aku datang pagi nau keeee ???



Potato wedges, mayonis dan sos cili.

Lepas jogging kami makan ni.
Haa.. crispy potato wedges ni PRINCESS aku yg buat bukannnn akuuu !!
Okeylah rasanya..... cuma warna kentang tu agak gelap sikit.
Tak pelah kak.. lenkali leh buat lagi lebih cantik dan sedap dari ni.
Apalah ada pada rupakan kalau dah ada rasanya ... bukan nak bagi mata tengok tapi nak bagi tekak makan !!


 


Tengok berselera makan !!
Tongah laparlah katakan.... mana tak laparnya pukul 9 pagi baru sarapan.
Makan pulak lepas berlari di tengah-tengah taman yang menghijau cuaca lak mendung jee.


 

Licin koooo....


 


Tengok group ni pun macam aku jugak.
Pas jogging duk sarapan kat cini siap online lagi.
Aku tak tahu lak kat sini free wi-fi... lenkali datang sini leh le bawak lappy sekali.

Leh update blog dan blogwalking lepas joging.
Maunya sampai petang aku duk sini kalau cuaca mendung je cam ni.

Kul 11 pagi baru sampai kat rumah.. elok je keta aku masuk garaj hujan pun turun... sib baik cepat kalau tak bermandi hujan lah aku anak beranak kat Lake Garden tu... pastu 3 beranak sekali demam... haa tu baru namanya sehati dan sejiwa... kui kui kui !!!!!


CN :  Resepi crispy potato wedges tu leh selak kat  MENU ARIZAH ARIS.


SALAM UKHWAH

5 comments:

syAfA said...

dh cuba kak!..
jadik2..hehe..

mekaseh untuk princess akak..hehe

wah!kalo cmnie,hari2 nak jogging jugak la..jomla..=)

CT NoArIzAh ArIs said...

SYAFA... ye ke tahniahlah... nnt akk bagitahu princess akk yea tentu dia suka !!

Encik Suami said...

ALHAMDULILLAH..SEHAT DAH PUN.
BAGUSLAH BERJOGGING..KASI KUAR PELUH MASYAM TUE HA.KAN3X?

JEMPUT TERJAH NEW ENTRY

1) (>.<) Khas Utk My Levly Princess (>.<)

CT NoArIzAh ArIs said...

EN SUAMI...Betul tu dh kuar peluh ringan sikit badan tapi peluh sy wangi mcm "one drop perfume" leee.. hehe !!

alinac lover said...

sedap ek makan potato tu..teringin da ni hehehhe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails