Sebelum keluar tu klik2 lah iklan ni dulu ya !!

Wednesday, April 20, 2011

Award dari Mak long ~ maaf lewat gantung kat sini !!



Here are rules to abide accepting this award :

1. Post linking back to the person that gave you the award
2. Share 7 random things about yourself
3. Award 15 recently discovered blogs
4. Drop them a note and tell them about it


Aku dapat award ni minggu lepas.
Di sebabkan kesihatan tak sihat di tambah mood yg tak baik nak duduk depan lappy lama-lama jadi ia agak lewat tergantung di sini.

Maaflah ya Mak long bukan tak sudi tapi seribu kali sudi dan suka sangat.
Cuma kena ambil sikit mood baik nak buat entry dan jawab setiap soalannya.
Rasanya dah ramai juga yang dapat award ni... Tahniahlah pada semua yaa !!

Bila dapat Award kenalah buat kerja yang di suruh kalau tak tak pas le  lesen besau.... haa giliran aku lak menjawab yaaa !!

1) Post linking back to the person that gave you the reward..
 Award ni di beri oleh  MAK LONG dari blog  DARI DAPUR MAK LONG  ni.

 Terima kasihlah bebanyak mak long yaa !!

2)Share 7 random things about yourself.

@Wanita bekerjaya... siang sibuk kat ofis malam sibuk lak kat rumah..... mempunyai seorang suami dan sepasang anak yang sedang membesar dan anak sulung dari 7 adik beradik.

@ Berasal dari Jelebu tetapi dah hampir 15 tahun menetap di Senawang , mungkin duk terus di sini kot sebab dah ada rumah sendiri.

@ Suka belajar sesuatu yg baru terutama dalam IT dan lebih suka buat sesuatu dengan sendiri dalam apa sahaja urusan tak gemar menyusahkan orang atau sesiapa sahaja selagi aku boleh lakukannya sendiri.

@ Hari cuti suka lepak-lepak kat rumah dan menghabiskan masa bersama keluarga tak pun aku lari balik kg jumpa mak, abah dan adik beradik yg lain... tak suka melanguk kat rumah orang walaupun jiran sebelah rumah .

@ Tak suka bershopping sebab aku bukan seorang pemboros tapi sangat berjimat cermat dalam segala hal dan sukaaaaa sangat pergi melancung....Suka habiskan masa lapang dengan membaca , blogwalking, berkebun dan mencuba resepi yg ringkas.

@ Seorang Ummi yang sangat tegas terutama dalam bab belajar , mengaji dan disiplin.... kalau aku kata tak boleh anak2 tak boleh buat... kalau aku kata mesti buat suka tak suka dyorang  kena gak buat .

@ Suka berkawan dengan sesiapa sahaja tak kiralah apa bangsa tua atau muda asalkan org tu ikhlas berkawan dan bukan jenis suka tikam kawan dari belakang ataupun hidup bermuka-muka.


3) Award 15 recently and tell them about it

1) En Suami --->http://enciksuami.blogspot.com/
2) Syifa ---> http://wannurulsyafawati.blogspot.com/
3) Citarasa rinduan ----> http://ruhayurazali.blogspot.com/
4) Kella ----> http://kellazule.blogspot.com/
5) Dyilla--->http://dillady-adylla.blogspot.com/
6) Apa Kata Hati (Nabila ) -----> http://www.zafiranabilah.com/
7) Izyanty -----> http://izyanty.blogspot.com/
8) Ticer Wan---->http://soidahsofi.blogspot.com/
9) Ayesha Ramlee---> http://ayesharamlee.blogspot.com/
10) Alinac Lover ( Yong ) -----> http://www.alinaclover.com//
11) En sani ------> http://hairussani.blogspot.com/
12) Ariana's -----> http://arianasstorys.blogspot.com/
13) Mommy fara -----> http://mommyfara.blogspot.com/
14) Dayang Deno ----> http://dayangdeno.blogspot.com/
15) Azierah ----->  http://akudiakamu.blogspot.com/


CN :  Siap dah silalah ambil kepada yg berkenaan yaaa... !!

SALAM UKHWAH:

7 comments:

syAfA said...

siap kak!..tapi,x complete.xtaw nak tag sape.sorry..huhu

http://wannurulsyafawati.blogspot.com/2011/04/award-dari-kak-ariezah.html

A y e s h a Ramlee said...

mari terjah : http://ayesharamlee.blogspot.com/2011/04/award-dari-kak-ariezah.html

Mommy Fara said...

hehehhe...tq!

nabilah_2908 said...

terima kasih..... ;)

alinac lover said...

nak amik da ni hehhe thanks ya kak :)

ariana's said...

Time kasih! Time kasih..tapi tak dpt nak accept lagi..sebab agak bz.. Inshaallah nanti akak amik ye..

~~Ticer Wann~~ said...

mekaseh..saya dah amik

tak tau nak tag sapa... ada 10 tempat kosong lagi yang perlu diisi dengan teman2 blogger...

http://soidahsofi.blogspot.com/2011/04/dapat-award-nih-mekasehh.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails