Sebelum keluar tu klik2 lah iklan ni dulu ya !!

Friday, July 1, 2011

Mintak mahap leee banyak-banyak.... !!!!


Salam Jumaat hari penghulu hari.... !!!



Sejambak bunga seekor beruang.

Bunga dengan bear  kat atas tu nak mohon maaflah  kat sesapa yang masuk sini tapi tak do entry terbaru.
Sejak dua tiga hari ni aku memang sibuk giler tahap atromen lawan raksaksa gamaknya.
Baik di ofis mau pun di rumah.
Jadi untuk hari ni aku tak sempat nak cari tazkirah terbaru untuk hari Jumaat minggu ni macam selalu tu.

Daripada blog ni berabuk-abuk macam blog aku yang satu lagi tu lebih baik aku tulis ayat serangkap dua dulu petang ni.
Kot kot aku ada masa malam ni kang aku nak  pergi kemas blog masak-masak aku tu pulak dah banyak nau sarang labah-labah agaknyeeeee !!!!!


Okey aku mulakan keja aku balik.
Kot kot ada masa lapang kang aku curik2 masuk blog kawan-kawan untuk BW.
Tu pun kalau line internet kat ofis ni tak slow giler macam siput vavi.

Salam Jumaat dari aku di RKTS ni..!!


CN :  Bila banyak idea nak update blog time tulah pulak tak ada banyak masa..... tulis sikit2 macam ni kira acilah  errkk !!

SALAM UKHWAH

4 comments:

IXORAROXI said...

kesibukan kekadang sempat juga baca tapi nak singgah komen panjang macam tak sempat pulok, do blogwalking dulu, baca dan reserve comment :)

nabilah_2908 said...

tkpe..tkpe..dulukan yg pntng...dah free..baru leh jenguk blog... :)

CT NoArIzAh ArIs said...

IXORA... Tulah yg sy selalu buat sggah kejap baca kejap...alahaii masa..masa!!

CT NoArIzAh ArIs said...

NABILAH.. tulahkan dulu x do blog nk buat blog dh ado blog tak terupdate2kan pulokkk !!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails