Sebelum keluar tu klik2 lah iklan ni dulu ya !!

Thursday, July 28, 2011

Aku yg teringgin.....


Dah beberapa hari ni kan tekak aku ni asyik mengelintinnnnn jeeee nak makan KFC.
Terbayang-bayanggggg je keenakkan drumstik kfc tu !!




Cadangnya balik ni kang aku nak singgah kat giant tu beli kfc family meal .
Kenalah bawak balik umah makan pasal hari ni aku puasa sunat.
Pas tu kat umah ada nasi lebih malam tadi leh lah pulak buat nasi goreng cili api pulak buat kengkawan ayam tu nanti.




kang hubby balik dari ganu mestilah ada bawak kepok lekor.
Leh le  goreng wat kunyah-kunyah pas maghrib nanti.

Ermmm...... dah set dalam pala hotak aku ni  apa juadah berbuka petang kang.
Ni belum masuk ramadhan lagi ni kalau dah masuk bulan tu nanti tak taulah pulak apa yang tekak aku ni nak makan pulak.

CN :  Nafsu......nafsu !!!!





SALAM UKHWAH


14 comments:

Amy Syaquena said...

Amy baru berhajat nak beli petang nanti...

CT NoArIzAh ArIs said...

AMY..eh eh sama lak kita yeaaa..jom beli jom beli lepaskan hajat tekak tu hehe!!

Kakzakie said...

Ramadhan nanti lagilah satu bazar kela selusuri walau belinya tak banyak mana kan....:)

CT NoArIzAh ArIs said...

KAKZAKIE...ya betul tu dek byk sgt pilihan sampai rambang mata kita ni.

Dilla Ady said...

dilla ingat nk makan ahad ni..huhu

tapi tgk keropok ganu tu..mcm teringin...mane nk cari kak kt kluang nihhhh.....uwaaaaa....

Citarasa Rinduan said...

kekekeke..
nak jeleskan kat kat kak ct..
2 minggu lepas ayu dh masuk KFC..
bawa ibu,bapa,MIL makan2..

dan.. dipeti ais ada 4 beg losong.
hahahaha..
from terengganu.
rezeki dr kawan

ainnoraini said...

kfc mmg kegemaran anak2...tapi maknye ni suke makan zinger beger...

ariana's said...

Salam. dah dapat makanan yg diidam? tak lama tawaf kat bazar Ramadhan lah kita jalan2 cari makan yek..Selamat berpuasa!

IXORAROXI said...

Salam Ramadhan untuk Ariza sekeluarga

CT NoArIzAh ArIs said...

DILLA.. mesti ada org jual klau kat pasar malam mungkin ada kot !!

CT NoArIzAh ArIs said...

AYU..banyak tu ada lagi ke..??

CT NoArIzAh ArIs said...

AINNORAINI...sy & ank2 memang suka kfc tapi sekali sekala je tak leh mkn selalu makanan bergoreng tu kan!

CT NoArIzAh ArIs said...

ARIANA...tawaf jgn x tawaf..hehe!!

CT NoArIzAh ArIs said...

IXORA..salam ramadhan buat kamu sekeluarga juga ya!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails