Sebelum keluar tu klik2 lah iklan ni dulu ya !!

Sunday, January 23, 2011

Aku bangga dgn mereka - Blogger berpendapatan tinggi !!!

Dah baca paper BHARIAN hari ni ?

Ada terjumpa ini cerita .......


Penulis blog kreatif raih pulangan lumayan


KUALA LUMPUR: Pengendali atau penulis blog kini mampu meraih keuntungan sehingga RM1 juta setahun.

Beginilah fenomena penggunaan blog yang dulunya berfungsi sebagai pengantara politik, peribadi dan komuniti, kini beralih kepada perniagaan sehingga ada pengendali atau penulis mampu meraih keuntungan beratus-ratus ribu hingga berjuta ringgit setahun.

Kredit to berita  HARIAN ONLINE



Dua blogger ni terpapar wajah & blognya dlm BHarian hari ni.





Siapa kata berblogging tak boleh buat duit ...tak boleh kaya ?
Usaha tangga kejayaan ....jika ikhlas angka pendapatan sampingan boleh mengalahkan pendapatan tetap kita setiap bulan tu.

Tapi kebanyakkan yang berjaya ini bermula dari merangkak,bertatih dan berjalan perlahan-lahan sebelum mereka berlari laju-laju.
Tak mustahil satu hari nanti kita juga akan jadi macam mereka.

Aku ?????
baru nak belajar mengensotkan buntut...hehehe!!!!!


CN : Perlu ke pendapatan blogger dikenakan  tag ??????



SALAM UKHWAH:

6 comments:

KiD said...

waaahhhhh.. 12K tu.... macam mana laaa tips2 nyea kan? aduyaiii....

CT NoArIzAh ArIs said...

KID....Yup sbln 2 ribu bukan setahun....jom kita serbu blog dia ramai2 tanya dia punya tip !!!

Citarasa Rinduan said...

salam...
ct...lama kita tak nampak awak...
agaknya kita yang buzy.....hehehe

bab blogger redmummy tu..tak dapat disangkalkan....dia dah lama berblog...2005..
itulah hasilnya

kalau tak kena tag,,.,RM yang banyak tu buat bayar zakat pun okey kan>>

alinac lover said...

hoho..x lamo lg kita smua kayo lah.hehe

CT NoArIzAh ArIs said...

CR...betul tu bab byr zakat tu sy setuju..tak semua rezeki itu milik kita ada sebahagiannya utk org lain jugak.
Kalau kita bersedekah kpda yg memerlukan rezeki tu akan dtg dgn cara yg tak di sangka2.

CT NoArIzAh ArIs said...

ALINAC...akk rasa yong dah lama kaya dah maklumlah bisnes women hari2 wit mashukkan ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails