Sebelum keluar tu klik2 lah iklan ni dulu ya !!

Monday, January 17, 2011

Limau pertama tahun Rabbit sudah maliiii !!!!

Baru sampai lunch tadi.

Beberapa hari lagi berderet-deret lah kotak-kotak buah limau dalam opis ni.

Ini 2 kotak pertama dari transporter syarikat ni ... ada banyak lagi kotak-kotaK limau dengan buah-buah limaunya sekali yang akan di hantar oleh transporter-transporter ....suplier-suplier .... customer - customer dan macam-macamlah yang ER-ER kat hujungnya !!

Selama aku bekerja dengan CHINESE company ni memang mewah dengan buah ni setiap tahun .... tak heran dah buah-buah limau yang berkotak-kotak kat giant tu !

 
CN : Aku nak tunggu ANGPOW !!!!


SALAM UKHWAH

4 comments:

kella said...

wah... nak jugak!nak jugak! ohhhh awalnya dapat.. rezeki tuh.. huhu.. siap berkotak kotak.. kita memang takkan dapat sekotak la.. share2 je ngan kawan2 sepejabat.. huhuhu

CN said...

KELLA...tradisi org cina kena bagi limau byk2 sebb dyorang ckp limau tu tandanya ada ong!!

hazman aka species1980 said...

whoaa... sure boleh buat jus oren bebanyak.... tapi ANGPOW yang paling dinantikan

CT NoArIzAh ArIs said...

HAZMAN...ya betul angpow tu yg syok !!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails