Sebelum keluar tu klik2 lah iklan ni dulu ya !!

Sunday, January 30, 2011

Hujan-hujan pun aku tetap nak makan pizza !!



Hari ni dari subuh sampai ke malam hujan kat seremban ni.... aku rasalah kan satu N.S ni hujan lebat pasal tadi aku tengok dlm status FB kengkawan aku semua tulis pasal hujan.

Bila dah hujan-hujan camni mulalah malas nak kemana-mana tapi kena gak keluar nak bayar bil.... kang terencat pulak line CELCOM ni tak dapat lak nak online .... bayar ontime pun tersengut-sengut memalam inikan pulak kalau aku tak bayar terus tak de line nanti ..... pastu nak beli barang-barang dapur.... kang tak pergi tak berasap lak dapur aku.... pastu nak shopping barang2 sekolah anak2 aku sekali .....pastu nak pergi..... Makan PIZZAAAAAAA........ :)




Sekali punya tamak aku order yang LARGE saiz tu..... segedabak pizzanya datang depan aku... terkedu jugak aku tengok...leh habis ke besar macam ni sedangkan makan 3 beranak je????



Pastu ada ayam BBQ lagi enam ketul.... dalam gambar ni ada 4 je pasal yang 2 ketul lagi dah kena ngap kat mulut aku !!!



PRINCESS tengah membezakan kesedapan PIZZA HUT dengan DOMINO ( yg buat dia pening perut tuuuu ) .... PRINCE aku lak tengah bersungguh-sungguh mengunakan garfu dan pisaunya !





Boleh percaya tak aku bertiga je yang melantak PIZZA sebesar tu dengan ayam BBQ sampai licin pinggan .... sedap na pulak makan dalam suasana hujan lebat kat luar tu !!!

HUBBY tak ikut pasal dia dah janji dengan birasnya ( adik ipar aku le tuuuu ) nak pergi mancing .... tapi dia tersangkut kat rumah adik aku pasal hujan lebat..... soooo aktiviti terpaksa di batalkan.... padan muka dia.... aku ajak makan PIZZA tamo .... haa kan dah kempunan g mancing ... aku gak yg kenyang !!!



Sebelum balik aku beli benda alah ni kat COSWAY...xcelly aku dah tanya barang ni bulan lepas tapi stokis tu kata lum ada stock.... tadi aku g reniewkan kad cosway aku... aku tanyalah benda ni lagi.

Dah memang rezeki aku agaknya betul-betul ada satu je.... itu pun stock terhad dan di jual pada yg mengordernya sahaja... pasal bulan lepas aku dah tanya jadi sales girl tu pun juallah kat aku.... setelah aku membelinya tiadalah lagi barang ni di COSWAY GIANT senawang tu buat masa ni..... jadi jika ada orang -orang SENAWANG yang teringgin kan benda alah ni silalah merayau ke stokis-stokis lain sekitar senawang dan seremban ni yaaa....harap maklum !!

 Entah bila lah pulak aku nak menghenjut macam pompuan dalam gambar tu !!


CN: Hujan lagilah kat luar tu......


SALAM UKHWAH:

2 comments:

AdiaLuze said...

Sedapnye dier makan pizza...Nyum2...

Hujan2 mkn ubi rebus pun dah sedap, inikan pulak lagi kalo dapat makan pizza...Hehehe

CT NoArIzAh ArIs said...

ADIA...betul 10X...klau ada ubi rebus dgn sambal atas meja tu pun akn licin jgk aku kerjakan..hehe!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails