Sebelum keluar tu klik2 lah iklan ni dulu ya !!

Tuesday, October 11, 2011

~~Kenali Wanita~~

Salam Sejahtera.... !!!



Kenali diri anda jika anda seorang wanita...ibu anda ..adik perempuan anda ...isteri anda atau teman wanita anda jika anda lelaki..... nenek anda atau moyang perempuan anda jika masih ada lagi laaaaa......

a) Tanah - anak pertama, kelima, kesembilan.

b) Air - kedua,... keenam, kesepuluh

c) Api - ketiga, ketujuh, kesebelas

d) Angin- keempat, kelapan, keduabelas


WANITA BERUNSUR TANAH

1) Merendah diri,serta hormat dan patuh, setia serta rela berkorban.
2) Tidak cerewet, tidak meninggi diri, tidak sombong dan bukan seorang pemarah.
3) Tenang diri, aman, dan memberi sokongan.
4) Tidak suka membantah atau membangkang
5) Berwatak manis, lemah lembut, bersih dan sentiasa menjaga kecantikan.

WANITA BERUNSUR AIR

1) Menghidupkan hati pasangan dan pemberi semangat.
2) Mengambil berat
3) Hatinya bersih dan boleh membahagiakan pasangan
4) Menenangkan pasangan.
5) Sangat romantis
6) Mudah menangis

WANITA BERUNSUR API

1) Cintanya sentiasa hangat dan memberahikan
2) Cergas, cepat dlm gerak geri dan tangkas menguruskan rumah tangga.
3) Penasihat yang baik
4) Pandai dan cekap mengurus rumahtangga
5) Pandai menghias diri agar kelihatan cantik selalu
6) Berwaspada selalu

WANITA BERUNSUR ANGIN

1) Lemah lembut dan menenangkan
2) Pandai bermain kata dan memujuk rayu
3) Sopan santun dan berbudi pekerti mulia
4) Bijak mewujudkan suasana selesa.
5) Hati yang cepat berubah ubah

SUMBER : Copy paste fr FB



SALAM UKHWAH

6 comments:

Kakzakie said...

Kakak nak print ini nak bagi anak-anak kakak (semuanya perempuan) biar dia tahu apa sifat dia.

CT NoArIzAh ArIs said...

KAK ZAKIE...hahaha.. boleh kak boleh silakan nak share dalam blog akk pun boleh :))

ainnoraini said...

saya anak ke7...API la tu..panasss....

~K Ham~ said...

kak ham anak ke3...api tu...

CT NoArIzAh ArIs said...

AINNORAINI.... Api tu memang panas tapi ciri-ciri anak ke 7 tu banyak yg positifnya....semuanya sedap di baca :)

CT NoArIzAh ArIs said...

K HAM...api jugak..baguslah w/pun api tapi menyejukkan..plg best yg pertama tu " CINTANYA SENTIASA HANGAT " ni yg buat cik abg makin syg..kan..kan!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails