Sebelum keluar tu klik2 lah iklan ni dulu ya !!

Wednesday, October 13, 2010

Pasal Pancake aku terlewat lagi !!

Pagi ni terlebih rajin benar pulak aku.....bangun macam biasa tapi sempat lagi buat 3 breakfast pagi ni....mula-mula masakkan roti bakar 2 keping untuk My princes...sekeping sapu jem blueberry sekeping lagi dengan susu manis.....lepas tu aku bakar lak 2 keping roti utk aku bawa ke ofis.....dua-dua aku sapukan susu manis je.

Dah siap bakar roti buat pulak mee goreng kicap untuk My hubby ....aku ambil separuh bawa ke ofis bekal untuk lunch nanti.....dah tu buat lak pancake.....sebenarnya ada lebih tepung pancake yg semalam punya dalam peti ais  tu.....jadi aku buatkanlah untuk My prince pulak pasal semalam dia kata tak puas makan sebab dia terlupa nak makan dengan Aiskrim cuma makan dengan madu je.....jadi bari ni aku buatkan lebih sikit untuk dia makan dengan Aiskrim lak....aku ambil 2 keping letak aiskrim dan bawa ke ofis...mana sempat nak makan kat rumah!!.

Oleh kerana tak mau Aiskrim cair sangat atas Pancake tu aku pun terhegeh-hegeh le bersiap.....sekali tengok jam kurang 10minit lagi pukul 8....haa ambik kau....bergegas aku letak Aiskrim atas pancake aku pastu capai blezer dengan beg.....dan dan tu je aku minta My hubby hantar aku pergi kerja....ingat sempat keee ???

Aku fikir kalau aku pergi bawa kereta tentulah tak sempat suruh My hubby hantar naik motor je....lewaaaattt jugak sampaaaiii !!

Aku lewat 2 minit hari ni...haa padan muka...dan buat muka selamba je pergi punch!


CN: Pancake salah ke akuuu yg salah?? ( alasaaaann....)


SALAM UKHWAH

2 comments:

alinac lover said...

ala...merah la punch card tu ek..

ct noarizah said...

Teramat merah mcm red light kat jln tu..huhu( kena warning g le lps ni)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails