Sebelum keluar tu klik2 lah iklan ni dulu ya !!

Friday, November 26, 2010

SEGMEN : Saya suka blog awak la.....


Sekali lagi menyibukkan diri dalam segmen En Ben (link) ni...kali ni dia kasi homework  SAYA SUKA BLOG AWAK LA... ramai dah yang buat...aku baru nak buat..huhu!!

Kat bawah ni 5 blog yang menjadi pilihan aku dan ada diantaranya aku dah ikuti sebelum aku berblogging lagi...haa masuk..masuk...sila baca...sila baca....!!!


Blog cheff wanita dari kerteh,Terengganu ni aku dah selongkar sejak 3 tahun lepas....pastilah kerana menu masakannya yang simple dan mengancam...sebenarnya aku termasuk blog ni dulu waktu cari idea nak buat makanan utk menu MEJA BERADAP pengantin waktu tu dia masih guna website fotopages lagi.


Sapalah yang tak kenal dengan orang sedenak ni...semalaya dah kenal dah termasuklah luar malaya...ini jugak blog febrate aku sejak 3 tahun yang lalu...belum ada blog sendiri waktu tu tapi suka intai2 blog orang...dan dari dapur ini jugaklah aku tergerak hati nak buat blog sendiri!


Awek cun ni suka terjah blog aku dan aku pun sama gak suka terjah blog dia....kagum dengan semangatnya berbisnes walaupun masih muda....dia salah seorang yg suka tinggalkan komen...lawa wei anak dara utara ni!!


Dia ni salah seorang yang terawal menjadi follower aku....suka baca N3 yang macam-macam kisah tu...mula-mula dulu ingatkan dia buat koleksi pengantin atau perkahwinan rupanya tajuk blog aje macam tu....dia ni pun buat bisnes online jugak .


PENDEKAR BERKUDA

Suka pergi blog dia ni sambil naik kuda terbang..hahaha (acah jee..!!)...aku suka dengan gaya bahasanya yg bersahaja...polos...tak susah otak nak pikir apa dia tulis...dan komennya terbuka tapi ikhlas...ada kala N3 nya pedaaass tapi beralaaasss ....yaa dia selalu dtg rumah kecil aku ni  sejak akhir2 ni.

Ada banyak lagi blog-blog yg aku suka tapi MR SIFU tu nak 5 je tak leh engkar kang kena sumpah....segmen ni aku tahu dari blog aku sendiri sebab blog EN BEN ni sentiasa aku pantau setiap masa dalam blog aku ni.
 

SALAM UKHWAH:

13 comments:

Citarasa Rinduan said...

setuju...

segmen nie mmg best

ct noarizah said...

T/kasih...dh join ke..meh le kita memeriahkannya !!

izyanty collection said...

Wahhh blog sya ada dlam senarai, thank's ye...suka2 : )..ada segment camni ek, ketinggalan lak sy..sibuk sikit kebelakangan nie..

CT NoArIzAh ArIs said...

Sy hargai kehadiran kamu d antara yg terawal d cni...semoga persahabatan berkekalan!

alinac lover said...

woho...ada segmen ke?aiya

bru tahu la yong..ngee

thanks sbb ada kt sini :)

Shahazrin said...

terjah dari blog ben... salam perkenalan...

IBU WAFIQ said...

salam..ibu wafiq dtg singgah...dpt tau dr mr.ben...;-)

hazlin said...

salam ,
nice blog..:)

wannurfazrini said...

terjah dr blog ben !

Hanim Mahali said...

memang pembaca belog ben yang setia ... ^_^

nur said...

joined segmen ni gak
ALL IN ONE
follow u

♥CIK SHA♥ said...

singgah dari blog encik ben..salm perkenalan..^_^

ct noariza said...

ALINAC...Kamu wanita berwawasan..teruskan usaah kamu!

SHAHAZRIN...T/kasih & slmt kenal
^_^

IBU WAFIQ..T/kasih sudi sggh ya!

HAZLIN..TQ nnt sy dtg blog kamu pulak!

WANNURFAZRINI...slmat dtg dan slmt berkenalan.

HANIM..yea..awak & saya..slmt berkenalan :)

NUR..T/kasih nur sy jg akn follow awk nnt.

CIK SHA...slmt berkenalan jg dr sy di sini.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails