Sebelum keluar tu klik2 lah iklan ni dulu ya !!

Sunday, November 28, 2010

Award dari CITARASA RINDUAN


SAPA PUNYA CANDY NI....?????

Ini aku punya....di datangkan khas dari kulai johor....baru kejap tadi aku pergi ambil candy ni kat kulai, Johor....terima kasih lah CITARASA RINDUAN yg sudi bagi award ni untuk aku....dah tentulah seribu kali aku suka kaaaannn.....hehe!!

Nampak sedap...warna pink lagiiiii...tapi tak leh makan....kalau aku jalan-jalan ke selatan nanti bolehlah singgah kedai makan CR ni...minta dia belanja yang betul-betul punya nanti...boleh ke CR ??

Satu lagi nak ucapkan tahniah juga kepada RUHAYU RAZALI kerana blognya CITARASA RINDUAN ini tercalon sebagai salah satu calon dalam kategori BLOG PERSONAL ISTERI PILIHAN di dalam BLOG PILIHAN MALAYSIA 2010.

Semoga kejayaan mengiringi teman blogger aku ni!!

CN: Satu penghargaan buat aku yg baru bertatih .


SALAM UKHWAH:

5 comments:

Citarasa Rinduan said...

opocot....

eh.....kita kah itu....hehehe

jalan2 sini sambil malu-malu..siap puntal baju tidur sambil tutup gigi..hehehehe


terima kasih yer siti...kalau singgah citarasa rinduan..kita bagi paste bandung free...only di kulaijaya sajer....


PSST: terharu sangat nie.tq laling

CT NoArIzAh ArIs said...

Paste bandung ???
waa sudah cukup lumayan tu...klu sy ke kulai CR yg sy cari dulu nnt.!!

PSST: Terharu dpt award tu..hehe!!

cik helena said...

tahniah!

CT NoArIzAh ArIs said...

T/kasih cik helena..:)

alinac lover said...

tahniah~~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails