Sebelum keluar tu klik2 lah iklan ni dulu ya !!

Tuesday, November 2, 2010

Aarrrgghh...cobaan..cobaan !!!

Entah apalah nasib aku dua tiga hari ni....sediiiihhh!!!!!

29/10 

Jumaat - Gaji dah kuar...happylah kan....tapi bila aku nak keluarkan duit aku kad ATM aku di REJECTkan oleh mesin ATM tu...tak ke benggang tahap gaban aku di buatnya???
Aku cuba 3 kali mengunakan no pin yang sama tapi tak dapat....aku tukar guna satu g kad ATM bank yg sama tapi result tetap sama...kad aku keluar...slip pun keluar...duit?...TARAAAAAA!!!!

30/10

Sabtu - Pagi ni aku pergi lagi mengadap mesin ATM tu...tekan2 lagi no pin....tetap masalah yg sama ....slip dgn kad keluar tapi duit tak nak keluar2...ADUUUHHH...nak balik kg ni....nasib baik aku ada saving duit dalam bank yg lain...so untuk emergency aku gunakan duit tu dulu...tapi hati aku tetap huru hara pasal duit gaji aku tak leh keluar lagi!!!

1/11

Isnin (T/hari)- Aku pergi ke branch bank yang berhampiran....punyalah susah nak cari parking...terpaksalah pulak menapak jalan jauh.....dahlah paneeehhh (sapa suruh ko pergi tengah hari buta ni ) sampai kat bank staf tu cakap...."Maaf cik..server kami down..ada masalah teknikal tak boleh check apa masalah kad tu...mugkin esok atau lusa baru ok.....cubalah datang lagi esok".
Huwaaaaa.....nak nangis oooo.....duit aku tak dapat lagi kena pulak jalan jauh2 tengah panas tu ke kereta........uuwaaaaaa!!!!!

(PETANG) - Balik dari kerja pergi cuba lagi kat ATM berhampiran ( aku kan spesis yg tak putus asa )....tapi yg tertera kat skrin tu tetap sama " PENGELUARAN ANDA DI BATALKAN...HUBUNGI CAWANGAN YANG BERHAMPIRAN ".....Hampeehhh!!!

2/11

Lagi satu bala yang datang.....staff kad aku pulak hilang...tak tahu kat mana tercicir...pagi2 ni aku tak dapat slot......kalau aku cari tak jumpa kena buat kad baru...kena bayar lagi....dahlah duit gaji aku tak dapat keluar  lagi kena lak keluar duit lain nak buat  staff kad baru !!

Apalah punya nasib...fening...fening !!!


CN : Orang lain punya duit dah nak habis...aku nak pegang pun tak rasa lagi..huhuhu!!!


SALAM UKHWAH










       

2 comments:

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

alahai..
kesiannya..tak apa..dapat keluar duit tu...terus shopping eik

CT NoArIzAh ArIs said...

x dpt shopping pun x pe nk topup blk duit saving yg dh terpakai tuu...entah bila le nk dpt duit tu..rasa mcm nk bakar je ATM machine tu...huhuhu!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails