Sebelum keluar tu klik2 lah iklan ni dulu ya !!

Tuesday, November 23, 2010

Aku sanggup curang jika kau dah tak mampu !!

Dah lamaaa dah aku bersabar...walau apa yang berlaku aku tetap sabar dengan karenah mu....di saat aku amat memerlukan kau lari-lari.....macam sengaja menguji kesabaranku.....kau ambil kesempatan diatas kesabaran ini.

kau hilang bila aku terasa seronok menziarahi rakan-rakanku......kau buat perangai bila aku ingin menulis sesuatu di sini.....kau datang dan pergi sesuka hati mu....teruji kesetiaan ini!


 Aku dah ambil keputusan....setelah berhari-hari memikirkannya.....aku sanggup....sanggup untuk berlaku curang dan....mungkin akan melepaskan mu...aku ingin mencari penganti mu yang lebih berkemampuan dari segala segi !!!!


 Jangan kau salahkan aku jika ini betul-betul terjadi nanti.....aku perlukan jaringan internet yang lebih lancar bukan tersangkut-sangkut......kerana itu amat penting di saat aku blogwalking dan update blog aku ini.


Wahai CELCOM BERUKBEN ku....aku dah tak sanggup.......tak sanggup pisang emas ku berbuah berkali-kali !!!


CN : Jangan maree...hehehe!!!



SALAM UKHWAH:

7 comments:

Sephi Sephia said...

Hahaha...ingatkan apa tadi?
Tukar jelah. Berukband memang teruk ada masanya.

ct noarizah said...
This comment has been removed by a blog administrator.
ct noarizah said...

SEPHI :Memang pun..wat hati panaaass jee.. Ni akhir thn tentu byk promotionkan...nak pilih mana yg terbaik ni!

KiD said...

ffuuuhhh.. mmg besh tajuknya yea..
guna laa streamyx.. heheehe..
btw, sama je kalo mana2 pun,.. hehehe

ct noarizah said...

KID : wah org streamix dh msk dah..hehe..ada tgk plan terbaru streamix hr tu mgkn salah satu akn dpilih!

kella said...

hehehe... tukar streamyx nak? jom streamyx! :)

selamat pagi.. :)

ct noarizah said...

KELLA : slmt pagi...rasa2nya mcm tulah...streamx oh streamyx..:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails