Sebelum keluar tu klik2 lah iklan ni dulu ya !!

Thursday, November 18, 2010

CERITA KREATIF BEN ASHAARI : BLOGGER KERING IDEA ?

Salam Aidiladha....!!


Tak tahu apa nak buat.....tetiba teringat contest EN BEN ni....mulalah terasa gatal tangan nak join sekali.....saje2 nak memeriahkan lagi blog dia yang dah sememangnya meriah tu.....


Sapa -sapa yang berminat tu leh masuk SINI.....ok ini aku punya cerita berdasarkan gambar-gambar yg di beri!


Pagi-pagi bangun tido dah menung tepi katil dah....pikir apa nak tulis dalam blog...mandi pun belum gosok gigi pun tidak....otak dah merapu-rapu kat blog.....muka pun dah macam nasi basi...idea...idea...idea !!!


Dah mandi excercise dulu...badan sihat otak cergas....okey ikatkan badan anda pada dua kusyen ni pastu buatlah sesuka hati asalkan senonoh...1...2...3...4.... sambil tu pikir juga...idea...idea...idea!!!!!

Breakfast time....nak makan berat-berat tak lalu...makan buah jolah....otak den koring kontang gi ni.....adooiii makan pun dah tak betul haaa...!!!

Nyanyi jap....kasi rileks itu otak.....tapi idea kering jugak !!!!



Haa...ikut mama pergi shopping mana tau dapat lak idea kat tengah jalan ke...dalam pasaraya ke.....atau masa tengah ngurat si mamat ni ke.....he he he!!!!! (buat gelak mengada-ngada)

Yeeeessss.....dah dapat idea daaahhh.....senyum paling mengoda dari aku ni.....aku nak tulis sekarang...nak tulis....kang biarkan lama-lama terperap dalam kepala ni idea aku hilang balik....sooooo......


Bukak lappy aku....masuk blog EN BEN....dan join le contest dia niiii....apa susah dah ada dah entry aku untuk hari ni....okey tak EN BEEEENNNN !!!!!


Dah....kerja aku dah siap dah....aku  nak masuk dapur lak potong daging korban yang aku dapat semalam....nak buat daging masak halia.... sambil-sambil masak kang nak pikir N3 untuk esok lak...!!


SALAM UKHWAH:

16 comments:

Mr.Ix said...

singgah-singgah baca cite kreatif blogger idea kering ben..hehhe

jemputlah singgah sini gak yer...

http://homosapiensz.blogspot.com/2010/11/blogger-kering-idea-cerita-kreatif-ben.html

Mr.Ix said...

singgah2 cerita kreatif kekeringan idea....

jemputlah singgah sini gak..Vote

MR.IX


http://homosapiensz.blogspot.com/2010/11/blogger-kering-idea-cerita-kreatif-ben.html

Nur Azila Ismail said...

good luck ya :)

qilarazak said...

gudluck

http://qilarazak.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-ben-ashaari-blogger.html

qilarazak said...

gudluck

http://qilarazak.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-ben-ashaari-blogger.html

Nur Azila Ismail said...

good luck :)

☆aDihAys☆ said...

mntk2 pas ptg daging dpt idea ntok esok..all the best..

CT NoArIzAh ArIs said...

Mr.lx....dh baca citer kamu....pesaing hebat ni!!

NUR AZILA: Gud luck juga utk kamu!

QILARAZAK: Kamu pun kreatif juga...bertambah pesaing kita yea!!

ADIHAYS:mudah-mudahan...bla perut dh lapar aku nmpk nasi dgn dgg je tak igt g pasal blog dah!!

iamnerves said...

sempoi!!..haha..

ps..suke lagu background ni=p

Kalamhati said...

gud luck ya!..=)

Lelaki Ini said...

huhuhu...
chaiyok2!

CekLa said...

gudluck ye!!!

haniz said...

good luck!
Salam perkenalan from hanizeyecandy
http://haniz-eyecandy.blogspot.com

misza said...

nnt akk undi yer...40 kan

CT NoArIzAh ArIs said...

Kak MISZA : T/kasih kak !!

HANIZ : salam perkenalan juga dr sy!!

CEK LA: terima kasih!

LELAKI INI: yea chaiyok2...kamu juga yea!!

KALAM HATI terima kasih sudi sggh cni !!

IAMNERVES :Kalu suka selalulah jenguk kesini...pintu dan tgkapnya tak di kunci...hehe!!

Durratul said...

gud luck =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails